Bodrumspor'a iki takviye

TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği forması giyen genç file bekçisi Übeyd Adıyaman ve Kahramanmaraşspor'dan Abdullah Topkara'yı renklerine bağladı. İki oyuncu da geçen sezon Fethiyespor forması giymişti.

  • 2984

FETHİYESPOR TARAFTARININ TAKDİRİNİ KAZANDI
Bodrum Belediyesi Bodrumspor 22 yaşındaki file bekçisi Übeyd Adıyaman’ı sezon sonuna kadar kiraladı. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Fethiyespor’da geçiren genç kaleci, performansıyla Fethiyespor taraftarlarının takdirini kazanmıştı. Sezon başında Gençlerbirliği’ne geri dönen Übeyd, kırmızı-siyahlı ekipte bir Türkiye Kupası maçında forma giydi. Süper Lig'de de zaman zaman maç kadrosuna dahil olan genç eldiven, forma şansı bulamadı.
Alt yaş milli takımlarda da forma giymiş olan Übeyd Adıyaman, 1.94’lük boyu ve çevikliğiyle dikkat çekiyor. Genç eldiven geçtiğimiz sezon Fethiyespor formasıyla çıktığı 15 maçta önemli kurtarışlara imza atarak, takımına önemli puanlar kazandırmıştı.
ABDULLAH TOPKARA’NIN YENİ ADRESİ BODRUM
Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Fethiyespor forması giyen tecrübeli sol kanat oyuncusu Abdullah Topkara, TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Bodrum Belediyesi Bodrumspor’a transfer oldu.
Teknik Direktör Tarık Daşgün’ün isteği doğrultusunda Bodrumspor’a transfer olan 30 yaşındaki tecrübeli futbolcu, bu sezonun ilk yarısını Kahramanmaraşspor'da geçirdi ve 14 maçta görev aldı.Futbolculuk kariyerinde Bayrampaşa, Ümraniyespor, Ofspor, Menemenspor, Sarıyer gibi ekiplerin formalarını giyen Abdullah Topkara, geçen sezon Fethiyespor forması giymiş ve 16 maçta görev almıştı. Profesyonel kariyerinde 297 maçta görev alan tecrübeli isim, 49 gol kaydetti.

Son olarak Kahramanmaraşspor forması giyen sol kanat oyuncusu, geçtiğimiz gün Bodrumspor ile resmi sözleşme imzaladı.
 

Bodrumspor'a iki takviye
Bodrumspor'a iki takviye
Bodrumspor'a iki takviye
Bodrumspor'a iki takviye
Bodrumspor'a iki takviye

Bakmadan Geçme