Bodrum'u göz göre göre öldürüyorlar

Önce Mumcular şimdi de Gümbet. Bodrum'da atık su arıtma tesisi rezaleti bitmiyor. Bodrum'un Gümbet Mahallesi İnceburun Mevkii'nde 2 milyon 810 bin 500 liraya yapılan arıtma tesisinde toplanan atık suların, arıtılmadan denizin için basıldığı iddia edildi. 

  • 852
Bodrum'u göz göre göre öldürüyorlar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla Büyükşehir ve Bodrum Belediyesi, dünyanın gözde turizm merkezi Bodrum’da çevre katliamına devam ediyor. Geçen hafta Bodrum’un Mumcular Mahallesi’nde bulunan atık su arıtma tesisinde yaşanan rezaletten sonra şimdide aynı rezalet Gümbet’te ortaya çıktı. Gümbet Mahallesi İnceburun Mevkii’nde ki atık su arıtma tesisinde toplanan pis suların arıtılmadan, denizin içine basıldığı iddia edildi. Deniz suyunun çok kuvvetli bir kaynak halinde yüzeye çıktığını gören vatandaşlar tedirgin oldu.
“VİCDANINIZ HİÇ Mİ SIZLAMIYOR?”
Çevre katliamından haberdar olan ve olay yerine giden AK Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’a seslenerek “Vicdanınız hiç mi sızlamıyor?” dedi. Gökmen yaptığı açıklamada, “Burası Gümbet. Güya arıtma var ama gördüğünüz gibi lağım suyu olduğu gibi denize bırakılıyor. Kıyıdan sadece 5 metre uzaklıkta denizin nasıl kaynadığını, renginin nasıl değiştiğini görüyorsunuz! Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras hiç mi vicdanınız sızlamıyor? Nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz? Denize akan sadece lağım değil, çocuklarımızın, Bodrumumuz ‘un geleceği? Harekete geçmek için hala ne bekliyorsunuz? Bodrum'da denize bunu yapanın Bodrum'a ne faydası olur ki? Yazık.” diye konuştu.
 

Bakmadan Geçme