Bodrum – Kıbrıs Direk Uçuşları Başlıyor

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinden Bodrum'a 14 Haziran itibariyle haftada 2 uçuş olmak üzere direk seferler başlıyor. Kıbrıs da uzun yıllardır hizmet veren Cyprus Royal Tourism tarafından Fly Kıbrıs Havayolları işbirliği ile başlayan uçuşlar ilk etapta Eylül sonuna kadar planlanmakta.

  • 715
Bodrum – Kıbrıs Direk Uçuşları Başlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cyprus Royal Tourism yetkilileri Ülkü Karamahmutoğlu, Güneş Baymur ve Kartaca Turizm yetkilisi Senem Eski; Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u ziyaret ederek operasyonlar ile ilgili bilgilendirme yaptı. Her iki taraf için de taleplerin devam etmesi halinde uçuşların uzatabileceğini ileten Ülkü Karamahmutoğlu, aynı zamanda 14 Haziran ilk uçak ile Kıbrıs bölgesinden üst düzey bir heyetin Bodrum’a geleceğini söyledi. Gelecek olan heyet arasında Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı, Girne Kaymakamı gibi üst düzey protokolün ve Kıbrıs yerel basının yer alacağını iletti. 

14 Haziran Çarşamba günü Bodrum Doria Otel de düzenlenecek  Lansman’ın ardından heyetin bir gece Bodrum da kalarak Kıbrıs’a geri dönüş yapacağı belirtildi.

Bakmadan Geçme