• Haberler
  • Spor
  • Bodrum FK'nın maçında spiker herkesi güldürdü! Sanayiye doğru gitti top..

Bodrum FK'nın maçında spiker herkesi güldürdü! Sanayiye doğru gitti top..

Muğla'nın Bodrum ilçesinde dün saat 16.00'da normal süresi ve uzatma dakikaları 0-0 biten maçın ardından penaltı vuruşlarında Bodrum FK, rakibi Çorum FK'yı eleyerek finalde Sakaryaspor'un rakibi oldu. Maçın spikeri Ali Okancı, 13.dakikada Ali Aytemur'un şutunun ardından herkesi güldürdü! Bakın neler dedi..

  • 763

Trendyol 1. Lig Play-Off yarı final ikinci maçında Bodrum FK, sahasında Çorum FK ile karşılaşırken, normal süresi golsüz tamamlanan maçta rakibine penaltı atışlarında 5-4 üstünlük sağlayarak finale yükseldi.

Maçta 13.dakikada Bodrum FK’da forma giyen 34 numaralı defans oyuncusu Ali Aytemur, ceza sahası dışından sert bir şut çıkardı.

Vurduğu şut, bayağı bir yukardan giderek Bodrum Şehir Stadı’nın dışına çıktı. Maçın spikeri Ali Okancı, o anları şöyle anlattı. “Ali Aytemur’un şutu! Ali topu stadın dışına yolladı. Sanayiye doğru gitti top! Stadın etrafında Bodrum Sanayi’si var değerli izleyiciler. Küçük bir stat. Çok rahat bir şekilde top stat dışına gidebiliyor. Kötü şutlar ve kötü uzun paslar sonrasında top sık sık kaçıyor” dedi.

Ekranı başındaki yüz binlerce futbolsever o anları sosyal medyada paylaşarak gündeme oturttu. 

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme