Bodrum Belediye Başkanı Aras'tan Öğrencilere 'Bodrum Mandalina Gazozu' Sözü

Milli Eğitim Bakanı Selçuk'un 'Okula döndüğümüz gün ilk teneffüs 40 dakika. Söz!' twitine, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'tan da destek geldi. Belediye Başkanı Aras, twitinde öğrencilere gazoz sözü verdi.

  • 1232
Bodrum Belediye Başkanı Aras'tan Öğrencilere 'Bodrum Mandalina Gazozu' Sözü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milli Eğitim Bakanı Selçuk'un "Okula döndüğümüz gün ilk teneffüs 40 dakika. Söz!" twitine, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’tan da destek geldi. Belediye Başkanı Aras, twitinde öğrencilere gazoz sözü verdi.
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Çocuklar evde sıkıldığınızı, okulu özlediğinizi biliyorum. Buradan söz olsun, okula döndüğümüz ilk günün ilk teneffüsünü, o güne özel olarak 40 dakika yapacağız." diyerek öğrencilere söz vermişti. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ta Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un Twitter’deki mesajına cevap verdi. 
Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras; “Çocuklar en kıymetli hazinemiz. Sayın bakanım, yavrularımız okula döndüklerinde bir parça da olsa Bodrum'un güzelliklerini tatmaları için 81 ilde 81 okula Bodrum Mandalina Gazozu da bizden :)” diyerek öğrencilere tatlı bir söz verdi. 


 

Bakmadan Geçme