Bocce Muğla İl birinciliği sona erdi

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen Okul Sporları Bocce İl Birinciliği Müsabakaları Muğla Atatürk Stadında yapıldı.

  • 941
Bocce Muğla İl birinciliği sona erdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Bocce Küçükler, Yıldızlar, Gençler Kızlar ve Erkekler İl Birinciliği Müsabakaları 35 takım ve 175 sporcunun katılımıyla Muğla Atatürk Stadında yapıldı.Haber
BOCCE NEDİR?
Dünyanın en eski spor dallarından biri olan Bocce, pek kimsenin bilmediği ve bowlinge benzeyen, demir bilyelerle oynanan bir oyun ve spor branşıdır. Oyundaki amaç, attığınız/yuvarladığınız toplarınızın hedef topa (pallinoya) yakın olmasını sağlamaktır. Rakip toplarından hedef topa daha yakın olarak atılan her top için bir puan alınmaktadır.
14 Şubat Pazartesi günü başlayan ve 4 gün süren müsabakalar sonunda dereceye giren takımların ödül ve başarı belgeleri Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Spor Şube Müdürü Serkan Paçalı, Destek Hizmetleri Şube Müdürü Koray Bali ve Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Muğla İl Temsilcisi Filiz Kın Topal tarafından takdim edildi.
Kazanan takımları tebrik eden İl Müdürü Ömer İlman “En eski spor dallarından biri olarak kabul edilen Bocce İl Birinciliği Müsabakalarına katılımın fazla olması bizleri sevindirdi. El, göz ve beyin, üçlü koordinasyon gerektiren bu spor dalı gençlerimizin gelişimi için büyük önem arz etmektedir” dedi. Ve grup müsabakalarınla Muğla’mızı temsil edecek takımlara başarılar diledi.Kategorilerinde 1. olan takımlar 19-24 Mart 2022 tarihlerinde Manisa’da yapılacak olan grup müsabakalarında Muğla'yı temsil edecekler.HaberHaber
Sonuçlar:
Genç Kızlar
1- Dalaman Şehit Emre Kargın Anadolu Lisesi
2- Dalaman Bahçeşehir Koleji
3- Fethiye Üzümlü İMKB Anadolu Lisesi
4- Muğla Şehit Altuğ Pek Anadolu Lisesi
Genç Erkekler
1- Köyceğiz Naip Hüseyin Anadolu Lisesi
2- Muğla Şehit Altuğ Pek Anadolu Lisesi
3- Fethiye Belediye Fen Lisesi
4- Köyceğiz Fen Lisesi
Küçükler Erkek
1- Fethiye Karagedik Ortaokulu
2- Özel Ortaca Final Ortaokulu
3- Özel Ortaca Çözüm Ortaokulu
Küçükler Kız
1- Fethiye Karagedik Ortaokulu
2- Özel Ortaca Final Ortaokulu
3- Özel Ortaca Çözüm Ortaokulu
Yıldızlar Erkek 
1- Fethiye Karagedik Ortaokulu
2- Özel Ortaca Final Ortaokulu
3- Özel Ortaca Bahçeşehir Ortaokulu
4- Bodrum Çiftlik Mustafa Yazıcı Ortaokulu
Yıldızlar Kızlar
1- Fethiye Karagedik Ortaokulu
2- Özel Dalaman Bahçeşehir Ortaokulu
3- Bodrum Çiftlik Mustafa Yazıcı Ortaokulu
4- Özel Ortaca Bahçeşehir Ortaokulu
HaberHaberHaberHaber

Bakmadan Geçme