Bir Birinden Güzel Hediyeler Bu Balonların İçinde Saklı!

Sibel Korgül Make Up Studio, yeni yıl hazırlıklarını sürdürüyor. 2019 yılının son günlerinde müşterilerine sürpriz hazırlayan Sibel Korgül, 2020 yılına yenilenmiş olarak girmek isteyen herkesi Sibel Korgül Make Up Studio'ya davet etti.

  • 793
Bir Birinden Güzel Hediyeler Bu Balonların İçinde Saklı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sibel Korgül Make Up Studio, yeni yıl kutlamalarına erken başladı. Geleneksel Sibel Korgül 2020 yılbaşı partisi, canlı müzik eşliğinde düzenlenecek ve hediye dolu balonlar patlatılacak. Onlarca siyah ve kırmızı renkli balonların içinde bir birinden güzel hediyeler saklı. 
Etkinlik hakkında bilgi veren Sibel Korgül, “2 kişilik Kabak Armes otelden 1 gece konaklama. 2 kişilik Agora meyhanesinden akşam yemeği. 2 kişilik Agapi Meyhanesinde yemek. 2 kişilik Cadde Bar Restourant yemek. 2 kişilik Çalış Simit kahvaltı Makyaj, Nanoblading, İpek kirpik, Kaş tasarım, Dip boya, Maşa, Cilt Bakımı, Kalıcı Eyeliner, Kalıcı Oje, Protez Tırnak, Piercing ve daha neler neler. Kırmızılarınızı giyin gelin. Sizde güzel bir eğlenceye eşlik edin... 16 Aralık Pazartesi (bugün) saat 14:00 de, balonlarımızın içindeki muhteşem hediyelerimizi kazanmak için, kırmızılarınızı kuşanıp gelin.. Canlı müzik eşliğinde hep birlikte yeni yılı kutlayalım. Kim bilir belki de en güzel hediye sizin olacak. ,Ben ve güzel ekibim, bekliyoruz efendim”
 

Bakmadan Geçme