• Haberler
  • Ekonomi
  • Bir alkol grubuna daha zam geldi! Okkalı zam sonrası fiyatlara kimse inanamayacak 1800 TL'yi geçti

Bir alkol grubuna daha zam geldi! Okkalı zam sonrası fiyatlara kimse inanamayacak 1800 TL'yi geçti

Gelen zammın ardından pek çok kişi güncel fiyatları merak ederken rakı grubunda fiyatlara gelen zam araştırma konusu oldu. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar tarafından duyurulan zammın detayları merak edildi. 

  • 933
Bir alkol grubuna daha zam geldi! Okkalı zam sonrası fiyatlara kimse inanamayacak 1800 TL'yi geçti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Temmuz ayı Türkiye'de milyonlarca kişi için zam ayı oldu. Akaryakıt, sigara derken birçok grupta zamlar peş peşe gelirken bir alkol grubuna daha zam geldiği açıklandı. Gelen zammın ardından pek çok kişi güncel fiyatları merak ederken rakı grubunda fiyatlara gelen zam araştırma konusu oldu. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar tarafından duyurulan zammın detayları merak edildi. 

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar dikkat çeken bir zam duyurusunda bulundu. Zam haberlerini tek tek veren Dündar rakı fiyatlarına gelen zammı paylaştı. Bir rakı grubunun daha zamlandığı görülürken güncel fiyatları merak edildi.

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar alkol kullananlara kötü haberi verdi. Bir rakı grubunun daha zamlandığını duyuran Dündar açıklamasında rakı fiyatlarına okkalı bir zam geldiğini açıklarken detaylar pek çok kişi tarafından merak edildi. Erol Dündar bu kez Mercan Rakı'nın zamlı Temmuz fiyat listesini paylaştı. 

Erol Dündar bu kez Mercan Rakı'nın zamlı Temmuz fiyat listesini duyururken zamlı fiyat listesi şu şekilde yer aldı;

Mercan Göbek Rakı- 100 CL Şişe: 1.825,00 lira

Mercan Göbek Rakı- 70 CL Şişe: 1.375,00 lira

Mercan Göbek Rakı- 50 CL Şişe: 1.045,00 lira

Mercan Göbek Rakı- 35 CL Şişe: 765,00 lira

Mercan Göbek Rakı- 20 CL Şişe: 465,00 lira
 

Bakmadan Geçme