Bin TL'lik ek yardımlar yine evde teslim

Geçtiğimiz haftalarda devletin ihtiyaç sahiplerine evlerinde ödediği bin TL'lik yardımın ikinci partisi de PTT görevlileri tarafından ödenmeye başlandı. Fethiye'de yaklaşık 2 bin 500 yeni ihtiyaç sahibine biner TL'nin kısa sürede evlerinde teslim edileceği öğrenildi.

  • 1830
Bin TL'lik ek yardımlar yine evde teslim
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde Koronavirüs nedeniyle hükümetin açıkladığı Bin liralık yardım vatandaşa Fethiye’de de evde teslim edilmişti. Vatandaşların yardım için PTT Şubeleri ile Sosyal Yardımlaşma Vakıflarına akın etmesi üzerine bin liralık yardımların evde teslim edilmesi kararlaştırılmıştı. Fethiye’de de bin liralık yardım, kolluk kuvvetleri ve bekçiler tarafından vatandaşların evlerine kadar götürülüp teslim edildi. Fethiye Kaymakamlığı önünden hareket eden İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı motorize Trafik ve Yunus ekipleriyle Jandarma ve bekçiler, yaklaşık iki bin kişiye biner TL’yi evde teslim etmişti.

Bin TL lik yardımdan yararlanmak isteyen vatandaşlar, ilk yardımın ardından taleplerde bulunmuştu. Fethiye’den yaklaşık 2 bin 500 vatandaş yeni bir bin TL lik yardım için Fethiye Kaymakamlığı’na başvurdu. Taleplerin değerlendirilmesinin ardından 2 bin 500 vatandaşa ödenmek üzere biner TL leri Fethiye PTT Şubesi’ne gönderildi. PTT görevlileriyle Vefa Sosyal Destek Grupları ve kolluk kuvvetleri, yeni başvuran 2 bin 500 kişiye biner TL lerini gönderdi. Kaymakam Muzaffer Şahiner “Vatandaşlarımızın talepleri olan biner TL lik yardımlar evlerinde ödenmek üzere görevliler tarafından ulaştırıldı” diye konuştu.

Bin TL'lik ek yardımlar yine evde teslim
Bin TL'lik ek yardımlar yine evde teslim

Bakmadan Geçme