BİN 500 NUTUK KİTABI DAĞITILDI

CHP Fethiye İlçe Başkanlığı, Cumhuriyetin kuruluşunun 97. yıldönümünde 'Mustafa Kemal Atatürk'ü unutturmayacağız' sloganı ile vatandaşlara ücretsiz Nutuk kitabı dağıttı.

  • 847
BİN 500 NUTUK KİTABI DAĞITILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir beraberinde Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, CHP’li belediye meclis üyeleri ve ilçe teşkilatı ile birlikte Mustafa Kemal Atatürk’ü anlamaları için vatandaşlara nutuk kitabı dağıttı. Çarşı Caddesi Kandönmezler Kavşağı’ndan başlayıp Karaçulha Mahallesi’ne kadar yaklaşık bin 500 Nutuk kitabı dağıtan CHP heyetine vatandaşlar bu duyarlı davranışlarından dolayı tebrik ettiler. Göreve geldikleri günden bu yana Cumhuriyet Halk Partisi ilkeleri doğrultusunda, halka hitap eden çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Fethiye için daha çok çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

Cumhuriyetin kuruluşunun 97. yıl dönümü nedeni ile ilk olarak bin 500 Nutuk kitabı dağıttıklarını ifade eden CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, “Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı olarak ilçemizin çeşitli mahallelerindeki camilerin onarımını yaptık ve onarmaya da devam ediyoruz. Ardından ihtiyaç sahibi öğrencilerimize tablet dağıtımı gerçekleştirdik. Bunun yanında her zaman vatandaşımızın taleplerini dinliyoruz. Bu anlamda son olarak da Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yıldönümünde ilçemizde ilk etap olarak bin 500 adet nutuk dağıtımı yapıyoruz. Akabinde de 2 bin 500 adet daha Nutuk kitabı dağıtacağız. Burada amacımız Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerini yeni nesillere hatırlatmak” dedi.
 

Bakmadan Geçme