Bıçakla öldürülen anne toprağa verildi

Fethiye'de geçtiğimiz günlerde kocası tarafından bıçaklanarak öldürülen iki çocuk annesi Selvan Acar (24), Seydikemer İlçesi Yaka Mahallesi'nde dualarla toprağa verildi. İki çocuk annesi Selvan Acar'ın yaklaşık 10 yıl önce eşi Tanju A.'ya kaçarak evlendiği öğrenildi.

  • 3522
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Bıçakla öldürülen anne toprağa verildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’nin Pazaryeri Mahallesi 536. Sokak 9 Nolu apartmanda 10 yıllık eşi Selvan Acar’ı bıçaklayarak öldüren Tanju A. yakalanıp, tutuklanırken Selvan Acar baba ocağında dualarla toprağa verildi. Muğla Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından Fethiye Belediyesi Defin İşleri Müdürlüğü’ne getirilen Selvan Acar’ın cenazesi burada yıkandıktan sonra Seydikemer Belediyesi cenaze otosuyla Yaka Mahallesi’ne götürüldü. 

Selvan Acar için Yaka Mahallesi Türbe Mevkii Mezarlığı’ndaki cenaze namazına acılı baba İsmail Yakabağ ile 4 kardeşi ve yakınları katıldı. Helallik alınmasının ardından cenaze aynı mezarlıkta toprağa verildi. Kocası tarafından vahşice öldürülen Selvan Acar’ın annesi Cemile Kaya ile babası İsmail Yakabağ’ın ayrıldıkları öğrenildi. Cenaze merasimine acılı anne Cemile Kaya da katılıp, cenaze merasimi boyunca gözyaşlarını tutamadı. Cemile Kaya cenaze merasimi sırasında baygınlık geçirince, oğlu tarafından mezarlıktan yola kadar sırtta taşındı. Gözyaşının sel olduğu ve ağıtların yakıldığı cenaze merasiminde baba ayakta durmakta zorlandı. 

KAÇARAK EVLENMİŞLER 
Tanju A. ile Selvan Acar’ın yıllar önce kaçarak evlendikleri ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre yaklaşık 10 yıl önce tanışan çift, evlenmek için ailelerine danıştı. Baba Mustafa Yakabağ kızı Selvan'ı isteyen Acar ailesine olumlu cevap verdi. Ancak Tanju A. ve Selvan birlikte kaçtılar. Birbirlerini severek evlendikleri öğrenilen çiftin 5 ve 9 yaşlarında 2 kız çocuğu dünyaya geldi.  

BU BİR CANİLİKTİR
Selvan Acar’ın babası İsmail Yakabağ, “Kızımı bıçaklamış. Allah belasını versin! Suçu, kabahati olmadığı kişiye böyle yapması caniliktir. Bu tür suçları işleyenlere idam cezası versinler. Severek evlenmişlerdi. Kızımızı ona gönüllü olarak vermiştik. Birbirini sevdiler, kızımızı istediler biz de evlenmelerine müsaade ettik, düğünü 4 ay sonra yapacağız dedik, kızımız da kaçtı” şeklinde konuştu. 

İDAM CEZASINA ÇARPTIRILSIN 
Hala Ümmü Olcan ise “Gepgenç kızımızın canına kıydı, Allah da ona kıysın! Bu caniliği yapanların idam cezasına çarptırılmasını istiyoruz. Benim gepgenç yeğenimin canına kıydı, Allah onun sonunu hayır etmesin, cezaevlerinde çürüsün. İki tane küçücük çocukları vardı. Yapacak bir şeyimiz yok, Allah onu bildiği gibi yapsın!” dedi.

ADALETE GÜVENİYORUZ
Diğer Hala Ayşe Avcı da “Adaletin yerini bulmasını istiyoruz. Bu suçları işleyenler rahat yaşamamalı. Ne kadar kadın ölüyor, yazık değil mi? Gencecik, hayatının bağrında, gül gibi kızımızı soldurdular. Hayalleri vardı, hiçbirini yaşayamadı, yaşatmadı, yazık! Allah da ona yaşatmasın. Hiç kimse böyle evlat acısı yaşamasın” diye konuştu. 

İLK DEFA BÖYLE BİR ŞEY YAŞANDI
Yaka Mahallesi Azası Mehmet Bilen, “Bugüne kadar mahallemizde böyle bir şey yaşanmamıştı. İlk defa böyle bir şey yaşıyoruz. İnşallah bu tür olayları bir daha yaşamayız ve bu son kadın cinayeti olur. Ayrı değillerdi, birlikte yaşıyorlardı. Bu tür olayları suçlularına çok büyük cezalar verilmesini ve bu olayların son bulmasını istiyoruz. Biri bugün suç işliyor, 10 gün sonra serbest kalıyor, bunların kesinlikle olmaması lazım” ifadelerini kullandı.

Bıçakla öldürülen anne toprağa verildi
Bıçakla öldürülen anne toprağa verildi
Bıçakla öldürülen anne toprağa verildi
Bıçakla öldürülen anne toprağa verildi
Bıçakla öldürülen anne toprağa verildi
Bıçakla öldürülen anne toprağa verildi
Bıçakla öldürülen anne toprağa verildi

Bakmadan Geçme