BESLENME VE DİYET MERKEZİ AÇILIŞINA BAŞKAN ALİM KARACA DA KATILDI

Beslenme ve Diyet Uzmanı Miray Soydemir'in MirPlus isimli Beslenme ve Diyet Merkezi açılışına Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da katıldı.

  • 3979
BESLENME VE DİYET MERKEZİ AÇILIŞINA BAŞKAN ALİM KARACA DA KATILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Beslenme ve Diyet Uzmanı Miray Soydemir'in MirPlus isimli Beslenme ve Diyet Merkezi açılışına Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da katıldı. Fethiye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Soydemir'in beslenme ve diyet uzmanı kızı Miray Soydemir'in Fethiye'ye kazandırdığı merkezin açılışına yoğun ilgi oldu.
Fethiye Şehir Stadyumu karşısında 526. sokakta hizmete giren MirPlus Beslenme ve Diyet Merkezinin açılış törenine Belediye Başkanı Alim Karaca, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu, Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, Pazarcılar Odası Başkanı Adem Hıra, Esnaf Odası Başkanı Mehmet Soydemir'in yanı sıra STK üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı. Mekan tasarımını Derya Öksüm'ün yaptığı beslenme ve diyet merkezi açılışında Esnaf Odası Başkanı Mehmet Soydemir ile kızı Miray Soydemir'in heyecanı oldukça büyüktü. Açılışta davetlilere kokteyl sunulurken, Soydemir ailesi bu mutlu günde birlik ve beraberliğini en güzel şekilde gösterdi. Esnaf Odası Başkanı Mehmet Soydemir, eşi Emine Soydemir ile beslenme ve diyet uzmanı Miray Soydemir ve Avukat Mine Soydemir'in davetliler ile yoğun olarak ilgilendiği açılış töreninde Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, günün anısına üzerinde MirPlus yazılı pastayı kesip ardından açılış Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu, Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, Pazarcılar Odası Başkanı Adem Hıra eşliğinde hep birlikte gerçekleştirildi. Açılışa gelemeyen davetlilerin gönderdiği çiçekler ile beslenme ve diyet merkezi adeta bir çiçek bahçesine dönerken; Miray Soydemir, ''Beslenme ve Diyet Merkezimiz sağlıklı beslenme merkezi olarak görev yapacak'' dedi. Başkan Mehmet Soydemir ise kızının bu merkezinin Fethiye halkına hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, ''Gerçekten çok mutluyum. Evladımız büyüdü. Okudu, şimdi de işyeri sahibi oluyor. Bundan güzel mutluluk yok'' dedi.

Açılış töreninde Miray Soydemir, davetlilere 'hoş geldiniz' derken, Esnaf Odası Başkanı Mehmet Soydemir de ''Başarılı olmak için 3 önemli kural vardır. Bunlardan birisi istihdam yaratmak. Diğeri katma değer sağlamak. Bir diğeri de başarılı bir işyeri sahibi olmaktır. Kızım Miray Soydemir de bunları gerçekleştirecektir. İnanıyorum'' ifadelerini kullandı.
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da beslenme ve diyet merkezinin ilk müşterisinin kendisi olacağını ifade ederek; ''Bu merkez Fethiye halkına ve bizlere sağlık sunacaktır. İlk müşterisi de ben olmak istiyorum. Hemen form dolduracağım'' diye konuştu.

Bakmadan Geçme