• Haberler
  • Güncel
  •  Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu'nun yeni üyesi Dünya ve Avrupa Şampiyonu Süleyman Atlı  

 Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu'nun yeni üyesi Dünya ve Avrupa Şampiyonu Süleyman Atlı  

Muğla'nın Minder gururu Dünya ve Avrupa Şampiyonu Süleyman Atlı Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu'nu ziyaret etti. Üyelik Formu doldurdu.

  • 351

 Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu'nun yeni üyesi Dünya ve Avrupa Şampiyonu Süleyman Atlı  

Muğla’nın Menteşe ilçesinde 5 yıldır faaliyetlerini sürdüren Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformunu ziyaret ederek üyelik formunu dolduran Süleyman Atlı üyelik işlemlerini başlattı.

Beşkaza platformu merkezinde yapılan üyelik törenine Beşkaza Platformu yöneticileri Prof. Dr. Mustafa Gökçe, Prof. Dr. Sabri Sidekli, Prof. Dr. Umut Avcı, Doç. Dr. Yunus İnce, Dr. Osman Köse, Bayram Koyuncu, Tarık Şahin, Mustafa Çatak, Genç Beşkaza Başkan Vekili Yiğit Deveci katıldı. Sporda Mentörlük kavramının Türkiye’de ki önde gelen temsilcilerinden, Dünya 3.’sü A milli takımlar, Galatasaray ve Beşiktaş takımlarının Mentörlüğünü yapan Prof. Dr. Turgay Biçer’de eşlik etti.

 Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu'nun yeni üyesi Dünya ve Avrupa Şampiyonu Süleyman Atlı  

“Minderde dün olduğu gibi fırtınalar estirecektir”

Beşkaza platform başkanı Devrim Karakuş, yaptığı açıklamada Süleyman Atlı’nın Muğla’nın gururu olduğunu belirtti. Sözlerine devam eden Devrim Karakuş “Süleyman Atlı kariyer ve başarı olarak Muğla’mızın rekortmenidir, Beşkaza’da doğmuş, Sakar üstü Milas Mehmet Güçlü Güreş eğitim merkezinde yetişmiş ve yıllardır Muğla’mızın gururu olmuştur, tam olarak yerli ve Boyludur, bugün üyemiz olarak bizlere güç vermiştir, biliyor ve inanıyoruz ki bundan sonra da minderde dün olduğu gibi Fırtınalar estirecektir, biz ve tüm Muğla’da dün olduğundan daha fazla yanında olacak ve destekleyeceğiz” şeklinde konuştu.

 Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu'nun yeni üyesi Dünya ve Avrupa Şampiyonu Süleyman Atlı  

 

“Muğla’mızın desteği ile şampiyonluklar yaşatacağıma inancım tamdır”

Üyelik işlemleri tamamlandıktan sonra konuşma yapan Dünya ve Avrupa Şampiyonu Süleyman Atlı, “Olimpiyat öncesi ve tüm müsabakalarda yanımda olan desteklerini her zaman yanımda hissettiğim Beşkaza Kültür ve dayanışma platformuna üye olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi. Atlı “Bu yıl Muğla’mızın desteği ile şampiyonluklar yaşatacağıma inancım tamdır, bu üyelik ile mutluluk duyuyorum, Hatırlı olsun Voyn!” şeklinde konuştu.

Süleyman Atlı da: Olimpiyat öncesi ve tüm müsabakalarda yanımda olan desteklerini her zaman yanımda hissettiğim Beşkaza Kültür ve dayanışma platformuna üye olmaktan mutluluk duyuyorum, sakatlığımı atlattığım bu yıl Muğla’mızın desteği ile şampiyonluklar yaşatacağıma inancım tamdır, bu üyelik ile mutluluk duyuyorum, Hayırlı olsun Voyn! Dedi

 

 

 

Bakmadan Geçme