Beşiktaşlılar, kampanya başlattı

Beşiktaş kulübünün geçtiğimiz hafta sonunda yapılan kongresinde başkanlığa tüm sandıklarda önde çıkan Ahmet Nur Çebi seçilmişti. Fethiyeli turizmci Erdal Torunoğulları da Ahmet Nur Çebi'nin listesinde yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

  • 1221
Beşiktaşlılar, kampanya başlattı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki Beşiktaş yeni yönetim kurulu önümüzdeki günlerde görev bölümü yapacak. Fethiyeli turizmci Erdal Torunoğulları’nında futbol şubesi sorumluluğuna getirilmesi beklenirken, kongreye katılan ve Ege ve Akdeniz bölgesindeki taraftar dernekleri ile başkan seçilen Ahmet Nur Çebi’ye büyük destek veren Fethiye Beşiktaş taraftarlar derneği başkanı Özkan Torunoğulları hem İstanbul’daki kongreyi değerlendirdi hem de Beşiktaşlılar olarak kartal yuvalarından alışveriş kampanyası başlattıklarını ifade etti. 
Fethiye Beşiktaş taraftarlar derneği başkanı Özkan Torunoğulları FRT televizyonuna yaptığı açıklamada Fethiye ve bölgedeki Beşiktaşlılar olarak en kısa sürede kartal yuvalarından alışveriş yaparak; ''Beşiktaş’ımıza destek olacağız ayrıca önümüzdeki hafta Antalya’ya gelecek olan Beşiktaş’ımızın maçına Fethiye’den hep birlikte gideceğiz'' dedi. Özkan Torunoğulları yaptığı açıklamada ‘Öncelikle Beşiktaş kongremizin Beşiktaş’ımıza ve camiamıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Kongreden önce de başkanımız Ahmet Nur Çebi’yi desteklemiştik. Bizim tüzük gereği 250 tane kongre üyesinin başkan adayını desteklemesi gerekiyordu. Fethiye’den 50 kongre üyesi ile noter e gidip ıslak imzalı dilekçemizi vermiştik. An talya’dan İzmir’e 18 ilin dernek başkanlarını Fethiye’de toplayıp istişare ettik. O arkadaşlarla da Ahmet Nur Çebi’nin başkan olmasını kararlaştırıp ortak bir basın açıklaması yaptık. Kongre sürecinde de orada olup Ahmet Nur Çebi’yi destekledik. Bu kongre Beşiktaş için ya tamam ya devam kongresiydi. Beşiktaş da zaman zaman bütün başkanlık yarışmalarında hep birileri ortaya çıkıp benim şu kadar oyum var deyip karşılığında şu kadar para istiyorum diyerek eski başkanların kongre üyelerinden kimi destekleyeceklerse onun başkan olabileceği söylenirdi. Süleyman Seba’dan beri ilk kez 8 bin 600 katılımla kongre yapıldı. Kurulan 20 sandığın 20 sinden Ahmet Nur Çebi geldi. Bu başarı yeni yönetimin elini güçlendirildi. Beşiktaş da bindirilmiş kıtalar yoktur. Beşiktaş’ın sahibi kongre üyeleridir. Bundan sonraki yapacaklarında müthiş bir misyon var. Çok iyi çalışıp iyi organize olmaları gerekiyor. Başkanımız Ahmet Nur Çebi öncelikle Beşiktaş’ı mali açıdan rahatlatma çabası içerisinde. Bu süre içinde de sportif başarı gelecektir. Bölgemizde yaşayan Beşiktaşlılar olarak bir kampanya başlatıldı. Kartal yuvalarından alışveriş yapacağız. Tüm Beşiktaşlıları da kartal yuvamızdan alışveriş yapmaya davet ediyorum. Haftaya Antalya deplasmanına ve İstanbul’daki deplasmanlara topluca gideceğiz. Beşiktaş’ımıza maddi ve manevi anlamda destek vereceğiz’ diye konuştu. 

Beşiktaşlılar, kampanya başlattı
Beşiktaşlılar, kampanya başlattı
Beşiktaşlılar, kampanya başlattı
Beşiktaşlılar, kampanya başlattı
Beşiktaşlılar, kampanya başlattı

Bakmadan Geçme