Beşiktaşlı Taraftarlar da Sessiz Kalmadı

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği, Koronavirüs tedbirleri kapsamında evlerinden çıkamayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım kolisi ulaştırdı. Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları ile yönetim kurulu üyeleri, bir araya gelerek temin ettikleri yardım paketlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere Fethiye Kaymakamlığı ve Fethiye Belediyesi'ne teslim ettiler.

  • 554
Beşiktaşlı Taraftarlar da Sessiz Kalmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları, Koronavirüs tedbirleri kapsamında evde kalan ve sokağa çıkamayan ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yardım paketleri hazırladı. Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bu paketleri Fethiye Kaymakamlığı ve Fethiye Belediyesi’ne teslim eden Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği, böylesine bir dayanışma günlerinde sosyal farkındalık oluşturdu. Fethiye’de sosyal farkındalık anlamında daha önce pek çok projeye önderlik yapan siyah beyazlı Beşiktaşlılar, Covid-19 salgınına karşı da ihtiyaç sahibi vatandaşları unutmadı.
Dernek Başkanı Özkan Torunoğulları, “Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği olarak çok zor günler geçirdiğimiz bu günlerde yardım kolilerimizi Fethiye Kaymakamlığı’na ve Fethiye Belediye’sine ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere teslim ettik. Bu birlik beraberliğe katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Tüm halkımızın evde kalıp alınan kurallara uymalarını istiyoruz” dedi.

Beşiktaşlı Taraftarlar da Sessiz Kalmadı
Beşiktaşlı Taraftarlar da Sessiz Kalmadı
Beşiktaşlı Taraftarlar da Sessiz Kalmadı

Bakmadan Geçme