• Haberler
  • Magazin
  • Berk Oktay'dan Kan Donduran Olaylara Tepki: 'Sıkmazsam Namerdim!'

Berk Oktay'dan Kan Donduran Olaylara Tepki: 'Sıkmazsam Namerdim!'

Ünlü oyuncu Berk Oktay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda açtı ağzını, yumdu gözünü. Oktay, son dönemlerdeki kadın cinayetleri ve çocuk istismarına karşı öfkesini dile getirerek toplumsal farkındalığın artırılması gerektiğini vurguladı.

  • 66
Berk Oktay'dan Kan Donduran Olaylara Tepki: 'Sıkmazsam Namerdim!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son günlerde yaşanan kan donduran olaylar, birçok kişinin yüreğinde derin yaralar açtı. Özellikle 19 yaşındaki Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'in vahşice katledilmesi, ülkemizin kabuk bağlamayan yarasını yeniden kanatırken, bu durum karşısında ünlü oyuncu Berk Oktay da sessiz kalamadı. Oktay, sosyal medya üzerinden sert bir paylaşımda bulunarak yaşananları kınadı.

Berk Oktay'dan Kan Donduran Olaylara Tepki: 'Sıkmazsam Namerdim!'

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde yaşanan şiddet ve cinsel istismar olayında 2 yaşındaki Sıla bebeğin 1 aylık yaşam mücadelesini kaybetmesi, toplumu derinden sarstı. Bu trajik olay, insanlık adına büyük bir sorgulama yaratarak toplumun vicdanını derinden etkiledi. Oktay, bu konularla ilgili duyduğu öfkeyi ifade ederken, "Okuyun ve konuşun. Küfür için küçüklerimden özür dilerim," diyerek düşüncelerini paylaştı.

Berk Oktay'dan Kan Donduran Olaylara Tepki: 'Sıkmazsam Namerdim!'
Berk Oktay, "Ne ekonomi ne iş güç... Konuşmak ve çözüm bulmak zorunda olduğumuz tek bir konu var" diyerek sosyal konulara dikkat çekti. Ünlü oyuncu, "Maalesef görüyoruz ki yozlaşmış bir toplumda yaşıyoruz. Hayatı sadece sanal alem sanan, iki tane rapçinin görse korkacağı ama ağzından düşürmediği silah ve uyuşturucuyu kendine siper edenler, hayatında kadın görmemiş bireyler, kadınlarımızı ve kardeşlerimizi göz göre göre katlediyor" ifadelerini kullandı.

Oktay, bu olayların kabul edilemez olduğunu vurgulayarak, "Allah kimsenin başına vermesin. Ama böyle bir şey görürsem aileme ya da başkasının evladına karşı, yapanın alnının çatına sıkmazsam namerdim" diyerek sözlerini sonlandırdı.
 

Bakmadan Geçme