Belediye Başkanını Muhtar Tıraş Etti

Fethiye Belediye Başkan Alim Karaca, mahallelerin sorunlarını yerinde tespit etmek amacıyla mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.  Önceki gün Yeni Mahalle sakinlerinin sorunlarını yerinde tespit etmek amacıyla ziyarette bulunan Başkan Karaca, hem muhtar hem berber olan Enver Kavak'ın berber dükkânında hem saçlarını kestirdi hem de sinekkaydı tıraş oldu.

  • 3340
Belediye Başkanını Muhtar Tıraş Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’de 31 Mart Yerel seçimlerinde Fethiye Belediye Başkanı seçilen Alim Karaca, seçim çalışmaları kapsamında sürdürdüğü mahalle ziyaretlerine seçimlerin ardından devam ediyor. Sorunları yerinde tespit etmek, vatandaşla iç içe olmak ve sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşması için çalışmalarını yürüten Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, önceki gün Fethiye’nin Yeni Mahallesi’nde ziyaretlerde bulundu. Sorunların tespiti için ev ziyaretlerinde de  bulunan Başkan Karaca’ya vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Yeni Mahalle Muhtarı Enver Kavak’tan mahallenin sorunlarını dinleyen Alim Karaca, sorunların çözülmesi ve vatandaşların rahat etmesi amacıyla çalışmalara devam edeceklerini kaydetti. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Karaca ardından hem muhtar hem de berber olan Muhtar Enver Kavak’ın berber salonunda gidip hem saçlarını kestirdi hem de sinekkaydı tıraş oldu.

Başkan Alim Karaca’yı tıraş eden Enver Kavak, “Sayın Belediye Başkanımız Yeni Mahallemizin sorunlarını yerinde tespit etti. Bizde görevimizi yerine getiriyoruz Teşekkür ederim Sayın başkanımıza saygılar sunarım” dedi.

 

Bakmadan Geçme