BEKLENEN İHALE YAPILDI!

Fethiye Belediye binası altında yer alan ve Migros tarafından işletilen alanın ihalesi yapıldı. Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesi 17/A adresindeki 261 ada 16 parsel üzerinde 1881 metrekare kapalı alan artı 250 m2'lik depo alanı olan işyeri 5 yıl süreyle ayda 240 bin + KDV normal bedelle ihaleye çıkarıldı.

  • 5843
BEKLENEN İHALE YAPILDI!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“NE ZARAR EDİYORUZ, NE DE KAR”
Para kazanmadıklarını fakat zararda etmediklerini belirten MİGROS Ticaret Anonim Şirketi, “Biz mağazayı uzun zamandır işletiyoruz. Aslında ticari olarak devam ediyoruz,  bir kazanç elde ettik mi bundan önceki yıllara baktığımızda şirket olarak kayıtlarımıza baktığınızda var zaten. Yıllık ortalama 2 milyona yakın 1,5 – 1.700 milyon liraya yakın. Yıllar içerisinde zarar yazdı zaten. Biz hem burayı bırakmak istemiyoruz hem belediyemize burada bir katkı sağlıyoruz hem de hizmet veriyoruz. O yüzden çok direniyoruz devam edebilmek için. 240 bin TL muhammen bedel bile bizim şuan ki ticaretimizi kiracıl oranımızın 3 buçuklarda olması lazım bizim bir para kazanmamız için. Para kazanmıyoruz ama zararda etmiyoruz. O yüzden biz yine bir 5 bin TL artış yaparak bu şekilde kapatmayı planlıyoruz. Ciddi bir yatırım yapacağız mağazaya. Burada hizmet vermekten çok memnunuz. Ama bu sınırlar bizi çok zorluyor. Makul bir rakamla ihaleye çıkınca bizde hesabımızı yaptık evet girebiliriz dedik. Daha önceki ihalelere katılamadık. Çünkü bütçemiz onlara yetmiyordu. Başa baş bu seneyi kapatırız diye hesaplıyoruz” ifadelerini kullandı. 

ÖNCEKİ İHALE YAPILAMAMIŞTI
Geçtiğimiz yıl Fethiye Belediyesi tarafından kapalı teklif usulü ile ihaleye çıkarılan, Fethiye Belediyesi’ne ait Cumhuriyet Mahallesi, Atatürk Caddesi No;17’de bulunan 1881 metrekare kapalı alan ve iki yüz elli metrekare depo alanı bulunan iş yeri kiraya verilemedi. 
Fethiye Belediyesinin hüküm ve tasarrufu altında bulunan iş yeri 10 yıl süre ile kiralanmak üzere Fethiye Belediyesi Meclis Salonunda encümen huzurunda yapılması planlanan ihaleye katılım gerçekleşmediği için ihale yapılamadı. BEKLENEN İHALE YAPILDI!

Bakmadan Geçme