Beklenen ihale gerçekleşiyor

Seydikemer'e yapılacak olan Devlet Hastanesi ihalesi 24 Ekim Perşembe günü gerçekleşecek. Ankara'da Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü'nde yapılacak ihale sonucunda hastane yapımına start verilecek.

  • 2752
Beklenen ihale gerçekleşiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

60 bin nüfuslu Seydikemer ilçesinin en büyük eksikliği gideriliyor. Yapılacak olan hastanenin en önemli adımı atılıyor. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve Seydikemer Ak Parti İlçe Başkanı Salih Gümüş ile birlikte Ak Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir’in gayretleri sonucunda 150 yataklı Seydikemer Devlet Hastanesi’nin ihalesi 24 Ekim 2019 (bugün) gerçekleşiyor. Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü’nde yapılacak olan ihalede son başvuru saati 10:30 olarak ilan edildi. Muğla Seydikemer 150 Yataklı Devlet Hastanesi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.
Yapılacak hastane ihalesi için Ankara’ya gideceğini belirten Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz “Biz de ihale için Ankara’ya gidiyoruz. İhalenin sonucunu bekleyeceğiz. İnşallah güzel bir müteahhit alır, en kısa zamanda bitirir diye düşünüyorum. Şimdiden Seydikemerliler’e hayırlı uğurlu olsun diyorum” şeklinde açıklamada bulundu.
İhaleyi alacak olan firma, sözleşmeyi imzaladıktan sonraki 10 gün içinde hastane inşaatına başlayacak ve 700 iş günü içerisinde hastaneyi tamamlayacak. 
 

Bakmadan Geçme