BEHÇET SAATCI SEYDİKEMER'DE RÜZGAR ESTİRDİ

Fethiye Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı, Seydikemer'deki çalışmalarında 'Halkın başkanı hoş geldin. Seydikemer'in abisi Behçet Saatcı' yazılı afişlerle karşılandı.

  • 1174
BEHÇET SAATCI SEYDİKEMER'DE RÜZGAR ESTİRDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı, Seydikemer’deki çalışmalarında ‘Halkın başkanı hoş geldin. Seydikemer’in abisi Behçet Saatcı’ yazılı afişlerle karşılandı. Seydikemer’in ağırlıklı olarak tarım ve hayvancılıkla geçindiğini anlatan Başkan Saatcı, “Bölgemizin tarım ve hayvancılığının ayağa kalkması, üreticinin hakkını alması için büyükşehrin tüm imkânlarını seferber etmek boynumuzun borcudur” dedi.

 

Halkın ittifakı Fethiye Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı rüzgarı Fethiye'den Seydikemer'e, Milas'tan Dalaman'a, hemen her yere yayılıyor. Muğla'nın Menteşe İlçesi'nden Ortaca'ya, Marmaris'ten Bodrum'a kadar Behçet Saatcı rüzgarı yayılırken, Saatcı, Seydikemer İlçesi'nde de ''Bu Osman abiden bizi kurtar Başkanım, suyu kaç para yaptı?'', ''Muğla'yı bir Beşkazalı yönetsin'', ''Seni büyükşehir Başkanı yapacağız'' sözleri ile karşılandı. Saatcı'nın Seydikemer'e geldiğini öğrenen 10-15 kişilik genç bir grup aracının önünü kesip ‘Halkın başkanı hoş geldin. Seydikemer’in abisi Behçet Saatcı’ yazılı afişlerle karşıladı. Oldukça duygulanan Başkan Saatcı, bu ilgi karşısında ''Hep beraber genç, ihtiyar, kadın, erkek Muğla'yı birlikte yöneteceğiz. Ne kadar yapılan yanlış varsa hepsini yörenin seçilmişleri ile konuşup düzelteceğiz'' dedi.
Başkan Saatcı Seydikemer gezisinin ilk etabında Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz'ü ziyaret etti. Başkan Saatcı ve Başkan Otgöz, karşılıklı başarı dileklerinde bulundu. Başkan Saatcı belediyenin ardından Seydikemer Şoförler Odası Başkanı Mehmet Hadi Çakıroğlu, Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır ve Seydikemer Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.

 

Başkan Saatcı, “Çiftçimize destek vermek boynumuzun borcudur”

Başkan Saatcı, Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş’ü ziyaretinde ise Muğla tarımı hakkında tespit ve değerlendirmelerde bulundu. Üreticilerin ürettiği ürünü hak ettiği fiyata satması gerektiğini anlatan Başkan Saatcı, büyükşehir belediyesi olarak, tarım ve hayvancılıkla geçinen vatandaşlar için projelerin hazırlandığını ve gerekli desteklerin verileceğini vurguladı. Başkan Saatcı, “Tarımla ilgili hem ülkemizde hem bölgemizde belli sorunlar var. Bölgemizin tarım ve hayvancılığının ayağa kalkması, özellikle fiyat istikrarı konusunda üreticinin hakkını alması konusunda büyükşehrin tüm imkânlarını seferber etmek boynumuzun borcudur. Ziraat Odası Başkan ve yönetim kuruluna bakınca gördüm ki, Seydikemer’in ziraatı emin ellerde… Şunu da açıkça söylüyorum; Muğla’ya, Seydikemer’e, tüm ilçelerimize kim en iyi hizmeti verecekse, Allah ona nasip etsin” dedi.
Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş de Saatcı'ya çıktığı kutlu yolda başarılar dileyip, ''Sizin başarılarınızı takdir etmemek mümkün değil. Pek çok başarılı hizmete imza attınız. Halk takdirlerini mutlaka ortaya koyacaktır'' dedi.

 

Oda Başkanı Harun Sağır, “Behçet Saatcı’yı destekliyoruz”

Bağımsız aday Behçet Saatcı, Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır’a ziyaretinde ise tam destek aldı. Başkan Saatcı’yı yıllardır takdirle takip ettiklerini belirten Sağır, “Çalışmalarını dikkatle izledik ve örnek aldık. Bağımsız aday çıkmak her babayiğidin harcı değildir. Milyonluk nüfusuyla büyük bir ili yönetmek için çıktı. Başkanımızın bu yolculuğunun mutlu sona ulaşmasını diliyoruz. Ondan herkese 1 Nisan şakası yapmasını bekliyoruz. Başkanımız bu bölgeye oy istemek için gelmez. Gereken yapılır.” dedi. 
 

Tüm siyasi partileri ziyaret etti

Saatcı, Seydikemer’deki seçim çalışmalarının ikinci ayağında CHP, Ak Parti-MHP ve İyi Parti seçim bürolarını gezerek seçmenlere başarı dileklerini iletti. Tüm parti bürolarında ilgiyle karşılanan Saatcı, bağımsız olduğu için her siyasi partinin seçim bürosunu rahatlıkla ziyaret ettiğini belirtti. Bu ziyaretlerde Saatcı'ya ilgi yine yoğun oldu. Ak Parti-İYİ Parti ziyaretinde Eşen Belediye eski Başkanlarından Yusuf Yiğit, ''10 yıl Başkanımla birlikte çalıştık. Onun başarılı hizmetlerini her zaman takdir etmişimdir. Çıktığı yolda başarılar diliyorum''  ifadelerini kullandı.

Başkan Saatcı son olarak Seydikemer sanayi sitesini gezdi. Sanayi sitesinde 7'den 70'e hemen herkes Saatcı'ya başarılar dilerken, ''Burayı düşünmeyin. Sanayi sitesi esnafı yanınızda. Beşkaza fırtınası Muğla'da esecek'' derken; Saatcı, ''Çay içmeye sonra kazanarak geleceğiz. Sizlerin destek vereceğine inanıyorum'' diye konuştu.
GENÇLER YOLUNU KESTİ
Saatcı'nın Seydikemer'e geldiğini duyan bir grup genç, yolunu ‘Halkın başkanı hoş geldin. Seydikemer’in abisi Behçet Saatcı’ yazılı afişlerle kesti. Seydikemer'de böylesine büyük ilgi gören Başkan Saatcı, esnafla sohbet ederek, sorunlar hakkında notlar aldı. Vatandaşlar bağımsız aday Saatcı’ya su, alt yapı, tarımsal destek ve ulaşım hizmetleriyle ilgili sıkıntılarını iletti.

Bakmadan Geçme