Bedensel Engelli Voleybol Takımı Süper Lig'de

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu bünyesinde bulunan branşlardan birisi olan Oturarak Voleybol Ligi'nde mücadele eden Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü, liglerin tescil edilmesi ile 1. Lig'den Süper Lig'e yükseldi. Grubunda lider olan temsilcimiz, 2020-2021 sezonunda Süper Lig'de mücadele edecek.

  • 1959
Bedensel Engelli Voleybol Takımı Süper Lig'de
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazetesi Muhabiri Fatih Dereli'nin haberine göre; Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Bedensel Engelli Voleybol Takımı, Şubat ayında Mersin’de yapılan tüm maçları kazanınca; liderlik koltuğuna oturdu. Korona virüsü salgını nedeniyle liglerin oynanmaması ve tescil kararı çıkınca takımımız Süper Lig’de mücadele etmeye hak kazandı. Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü aynı zamanda Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Başkanı Harun Reşit Yiğit, voleybolculara Süper Lig’de başarılar dilerken; Antrenör Aycan İnaluk’a da teşekkür etti. 

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü aynı zamanda Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Başkanı Harun Reşit Yiğit yaptığı açıklamada, “Spor kulübümüz bünyesinde 18 branş yer almaktadır. Yaklaşık 800 civarında lisanlı sporcumuz var. Aktif sporcu açısından Fethiye’nin en büyük kulübüyüz. Bedensel Engelliler Voleybol Takımımız 4 yıldır liglerde mücadele ediyor. Her geçen yıl ivme kazandık. Mersin’deki organizasyonda 4 maçımızı da kazanıp, Süper Lig yolunda büyük aşama kaydetmiştik. Kovid-19 salgınının ardından liglere ara verildi” ifadelerini kullandı. 

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından liglerin tescil edildiğini belirten Yiğit, “1. Lig’de mücadele eden takımlardan ilk iki sırayı alanlar takımların, Süper Lig’de mücadele etmesine karar verdiler. Bunu sevinçle karşıladık. Zaten takımımız lider durumdaydı. 2020-2021 sezonunda Süper Lig’de mücadele edeceğiz. Oturarak Voleybol takımımız, üst liglerde Muğla’yı temsil eden takımlardan birisi olacak. Bu gururu bize yaşatan sporcularımıza ve Antrenörümüz Aycan İnaluk’a çok teşekkür ediyoruz. Destek sağlayan herkese şükranlarımı sunuyorum. Takımımızın başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu. 


 

Bedensel Engelli Voleybol Takımı Süper Lig'de
Bedensel Engelli Voleybol Takımı Süper Lig'de
Bedensel Engelli Voleybol Takımı Süper Lig'de

Bakmadan Geçme