Başkent'e Çıkarma Yaptılar

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, belediye başkan yardımcısı Mustafa Ali Türkan ve meclis üyeleri ile birlikte başkent Ankara'da çeşitli bakanlarla bir araya gelerek, sorunları ve talepleri yerinde iletti. Ziyaretlerde Muğla ve Seydikemer'e yapılacak yatırım planları birebir görüşüldü.

  • 1509
Başkent'e Çıkarma Yaptılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan ile Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ali Türkan ve belediye mecvlis üyesi Bayram Önder Akdenizli, Ula Belediye Başkanı İsmail Akkaya, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, Ortaca Belediye BaşkanıAlimUzundemir, Milas İlçe Başkanı Fahri Acar, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, Ankara’ya adeta çıkarma yaptı. Muğla geneli ve Seydikemer yatırımlarının masaya yatırıldığı görüşmelerde, önümüzdeki yıllarda gerçekleşecek yatırımlar hakkında da görüş alışverişinde bulundu.
Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy’u Milletvekillerimiz Yelda Erol Gökcan ve Mehmet Yavuz Demir, Ula Belediye Başkanımız İsmail Akkaya, Dalaman Belediye Başkanımız Muhammet Karakuş, Ortaca Belediye Başkanımız AlimUzundemir, Milas İlçe Başkanımız Fahri Acar, Seydikemer İlçe Başkanımız Salih Gümüş, Seydikemer Belediye Başkan yardımcısı Mustafa Ali Türkan ve Belediye Meclis Üyesi Bayram Önder Akdenizli ile birlikte makamında ziyaret ederek ilimiz genelindeki yatırımların durumuna ilişkin gelişmeleri masaya yatırdık. Bakan Yardımcımız Nadir Alparslan’ın da katıldığı toplantıda olumlu gelişmelere imza atıldı. Seydikemerlihemşehrilerimizeselamlarınında gönderen sayın Bakanımıza destekleri için teşekkürlerimizi sunuyorum.”
Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi; “Seydikemer, Ula, Dalaman ve Ortaca belediye başkanlarımızla Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy'u makamında ziyaret ettik. Bakan Yardımcımız Nadir Alparslan ve bakanlık bürokratlarının da katıldığı toplantıda Muğla’mıza yapılacak yatırımları değerlendirdik. Sayın Bakanımız Muğla’mızdaki altyapı projeleri, turistik yol yapımı ve turistik tesis projelerine ödenek aktaracakları müjdesini verdi. Destekleri için sayın bakanımıza ve bakanlık bürokratlarına teşekkür ediyoruz.
Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli'yi Ula Belediye Başkanımız İsmail Akkaya, Dalaman Belediye Başkanımız Muhammet Karakuş, Kavaklıdere Belediye Başkanımız Mehmet Demir, Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz ve Ortaca Belediye Başkanımız AlimUzundemir, AK Parti Milas İlçe Başkanımız Fahri Acar ve Köy Koop Genel Başkanı Eray Çiçek, Seydikemer ve Muğla Ziraat Odası Başkanlarımız ile birlikte makamında ziyaret ettik. Görüşmede Muğla'daki gölet ve sulama projelerini değerlendirdik. Sayın bakanımız özellikle yarım kalmış gölet projelerimize ve dere ıslahı çalışmalarına ödenek vereceklerini ifade etti. Sayın bakanımıza destekleri için teşekkür ediyoruz.” 
 

Bakmadan Geçme