Başkanlar Kurulu Toplantısı yapıldı

Türkiye Sakatlar Derneği Başkanlar Kurulu Toplantısı, Antalya Kemer'de yapıldı. Türkiye genelinde 71 şubesi bulunan derneğin başkan ve yönetim kurulu üyeleri gerçekleşen toplantıda projeleri ve çözüm önerilerini paylaştılar.

  • 899
Başkanlar Kurulu Toplantısı yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kemer’de beş yıldızlı bir otelde yapılan toplantıya TSD Fethiye Şube Başkanı Aydoğan Arslanca, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, TSD Genel Başkanı Şükrü Boyraz, TSD Genel Sekreteri ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Yılmaz Demirler, TSD Başkan Yardımcısı Gürkan Canol, Okçuluk Avrupa ve Dünya Şampiyonu Burcu Dağ ve 50 şube başkanı katıldı.Toplantıda, engellilerin sorunları, çözümleri, engelliler ile ilgili mali mevzuatlar ve beyannameler, devletle yapılan yazışmalar, engellilerin yararlanabileceği haklar, engelli hakları, engellilerin Türkiye'de haklarının korunup korunmadığı konuları ele alındı. 

Toplantıyı değerlendiren Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şube Başkanı Aydoğan Arslanca, “Toplantıda, engellilerin sorunları ve çözüm önerileri üzerinde görüş alışverişinde bulunduk. Bunun yanında engelliler ile ilgili mali mevzuatlar ve beyannameler, devletle yapılan yazışmalar, engellilerin yararlanabileceği hakları ele aldık. Son olarak da engelli hakları, engellilerin Türkiye’de haklarının korunup korunmadığı konuşuldu” dedi. 

Bakmadan Geçme