Başkanın Küçük Ameliyatı, Büyük Gündem Oldu!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün'ün yarım saat süren ameliyatı Muğla'da adeta gündem konusu oldu. Başkan Gürün konuyla ilgili bugün saat 13.00'da basın açıklaması yapacak.

  • 1540
Başkanın Küçük Ameliyatı, Büyük Gündem Oldu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Ferdi Yavuz'un haberine göre; Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, dün sabah saatlerinde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırmasında ameliyat oldu. Başkan Gürün’ün başarılı geçen bir cerrahi operasyon geçirdiği ve ameliyatın ardından taburcu edildiği öğrenildi. Başka Gürün’ün ameliyat haberlerinde yer alan “küçük bir cerrahi operasyon geçirdi” ifadesi, Muğla yerel basınında yankı buldu. Konuyla ilgili Başkan Gürün sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak; “Hastanemizde tetkik amaçlı küçük bir müdahale geçirdim. Sağlık durumum çok iyi.  Arayan, soran ve merak eden herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.  
Başkan Gürün’ün yarım saat süren ameliyatı Muğla merkez basınında gündem konusu olurken;
Bazı taraflar ”ameliyatın büyüğü, küçüğü mü olur?” derken bazı taraflar ise “Başkan insan değil mi, ameliyat olamaz mı? Ayrıca yaşı itibariyle de gayet normaldir.” İfadeleri yer aldı.
Bu olaylar üzerine Başkan Gürün, bugün saat 13.00’da makanında basın mensuplarına açıklama yapacak.
 

Bakmadan Geçme