Başkan vekili Sevinç Göcek'te

Dalaman ilçesi sınırlarında başlayan ve Göcek'e kadar ulaşan yangınla ilgili olarak sürdürülen soğutma çalışmaları yerinde incelendi. Fethiye Belediyesi Başkan Vekili Nurettin Metin Sevinç ve CHP Fethiye Belediye Meclis Üyesi Fatih UganGöcek Mahallesi'ndeki yangın alanında incelemelerde bulunarak vatandaşlardan ve yetkililerden bilgi aldı.

  • 1714
Başkan vekili Sevinç Göcek'te
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yangın öncesi ve sonrasında Belediyenin tüm imkanlarını seferber eden Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve ekibine vatandaşlar ile yangın söndürme ekipleri teşekkürlerini sundu. 1 hafta yangın bölgesinde kalacak olan ekipler için Fethiye Belediyesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve gönüllü vatandaşlar yiyecek ve içecek getiriyor. Başkan Vekili Sevinç ve Meclis Üyesi Ugan’a teşekkürlerini sunan vatandaşlar; “Belediyemizin yanımızda olmasından dolayı ne kadar teşekkür etsek az, çünkü yaşadığımız olay ne olursa olsun ilk kez bu kadar samimi bir şekilde yerel yönetimi hissettik, yangın bölgesinde bizzat belediye başkanımızın çabasını gördük.  Yangın daha Göcek sınırlarına ulaşmadan Belediye Başkanımız Alim Karaca bölgeye gelerek araç gereçleri yönlendirmişti. Bizler belediyemizin desteğini gördük o bizim için yeterli. Ekiplerin gayretleriyle evlerimiz yanmaktan kurtuldu. Evimizin çevresinde orman kalmadı. Devlet büyükleri buraları bir an önce ağaçlandırmalı. Belediye Başkanımızın rant konusundaki açıklamaları ve hassasiyeti bizleri fazlasıyla memnun etti”şeklinde konuştular.

 

250 Hayvan Emin Ellerde

Fethiye Belediyesi Başkan Vekili Nurettin Metin Sevinç ve Belediye Meclis Üyesi Fatih UganGöcek Hayvan Dostları Derneği’ne ait hayvanların tutulduğu futbol sahasını da ziyaret ederek, barınak yetkililerinden bilgi aldı. Hayvanlar için gönüllüler yiyecek bağışında bulunurken, 250 adet hayvanın 17 Temmuz, Çarşambagünü Göcek Taşbaşı mevkiinde bulunan barınağa sevk edilecek.

 

Veteriner Önver’e Özel Teşekkür

250 hayvan için olağanüstü gayret sarf ederek belediye ekipleriyle hayvanların tahliyesini sağlayarak, Göcek Mahallesindeki futbol sahasına ulaştırılması sağlayana Göcek Mahallesi’nde veterinerlik hizmeti sunan Utku Özgür Önver’e ziyarette bulunan Sevinç ve Ugan yangın günü gösterdiği olağan üstü gayret için teşekkür etti.

 

Bakmadan Geçme