BAŞKAN UZUNDEMİR 'ORTACA'YI HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ'

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, SED Medya'ya özel yaptığı açıklamada başkanlık sürecinde geçen bir buçuk yılı değerlendirdi. Kısa süre içinde Ortaca'ya yapılan yatırımlardan ve projelerden bahseden Başkan Uzundemir, 'Ortaca'yı hak ettiği yere getirmek için elimden geleni yapacağım. Bundan bir kuşkuları olmasın' ifadelerini kullandı.

  • 1576
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
BAŞKAN UZUNDEMİR 'ORTACA'YI HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Gülyüz Yurdagül Sırt'ın haberine göre; 31 Mart Yerel Seçimlerde 11 bin 405 oy alarak başkanlığa seçilen Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, FRT TV mikrofonlarına özel yaptığı açıklamada başkanlıktaki bir buçuk yılını değerlendirdi. Belediyeyi yüklü bir borçla devralmalarına ve ülke genelini etkileyen felaketlere rağmen Ortaca halkına hizmet etmeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Uzundemir " Önümüzdeki günlerde almış olduğumuz projeler var. Onları hayata geçireceğiz. Ortaca'yı hak ettiği yere getireceğiz" diye konuştu.
200 BİN M2 PARKE, 15 BİN KM ASFALT
Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, belediye çalışmaları ve projelerle ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Ortaca Belediyesi'ne geldiğimiz zaman ekonomisi çok bozuktu, kötüydü. 20 milyon TL'nin üzerinde bir borçla devraldık. Onun arkasından ülkemizde yaşanan sıkıntılar vardı; pandemi gibi, deprem, çığ gibi. Buna rağmen elimizden gelen hizmetleri yapmaya çalıştık. 4-5 tane iş makinesi aldık. Hastanemize bir tomografi makinesi kazandırdık. Bunun haricinde U-19'ların maç yapabileceği 60x90 halı saha yaptık. Ayrıca bizim en büyük sorunlarımızdan bir tanesi yoldu. Yollarımıza hızlı bir şekilde girdik, devam ediyoruz. Muhtemelen 5-6 ay içinde 200 bin metrekare kare parke, 15 bin kilometreye yakın da asfaltımız bitmiş olacak. Çalışmalarımız bu şekilde devam ediyor. Önümüzdeki günlerde almış olduğumuz projeler var. Onları hayata geçireceğiz. Dalyan'da Maraş Caddesi'nde çevre ve yol düzenlemesi yapacağız. Tüm halkımızı en içten duygularımla selamlıyorum. Onların bir kardeşi olarak Ortaca'yı hak ettiği yere getirmek için elimden geleni yapacağım. Bundan bir kuşkuları olmasın" diye konuştu.
ORTACA, TURİZM SEZONUNU İYİ GEÇİRİYOR
ESAS ÖNLEMİ İNSANLARIMIZ ALACAK
Pandemiye rağmen Ortaca ilçesinin turizm sezonunu iyi geçirdiğine de değinen Başkan Uzundemir,  ayrıca Ortaca Belediyesi olarak pandemi döneminde alınan tedbir ve çalışmalardan bahsetti. Uzundemir, "Turizm sezonu kötü geçiyor ama Dalyan'da bizim şöyle bir şansımız vardı. Genelde villa turizmi olduğundan ve halk da pandemi döneminde villada tatil yapmayı seçtiği için şanslıydık. İyi geçirdik. Ama sadece bizim iyi geçirmemiz değil, dünyanın ve ülkemizin durumu bizi üzüyor.  Sağ salim inşallah bu hastalıktan kurtuluruz. Kamu binalarımızı, çocuk parklarımızı, camilerimizi, kütüphanemizi devamlı dezenfekte yaptık. Pazar yerinde denetimler yaptık. Ateş ölçümü yaparak, maskesi olmayanlara maske verdik. Yani bilim kurulu bize ne önerdiyse biz onlara harfiyen uymaya çalıştık. Vaka olarak çok kötü durumda değiliz. Ankara daha kötü durumdaydı. Bilim kurulu bize ne kadar öneri gönderse de esas önlemi alacak olanlar insanlar, bizleriz. Biz maskeyi taktığımız sürece, sosyal mesafeyi koruduğumuz sürece, dezenfekteyi kullandığımız sürece bu hastalığı yeneceğimize inanıyorum. Ortaca halkından ve tüm milletimizden bunu önemle rica ediyorum" şeklinde konuştu.
 

BAŞKAN UZUNDEMİR 'ORTACA'YI HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ'
BAŞKAN UZUNDEMİR 'ORTACA'YI HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ'
BAŞKAN UZUNDEMİR 'ORTACA'YI HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ'
BAŞKAN UZUNDEMİR 'ORTACA'YI HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ'

Bakmadan Geçme