• Haberler
  • Güncel
  • Başkan Özdemir, Milas'ta bulunan açık rögar kapağıyla ilgili yetkilileri uyardı  

Başkan Özdemir, Milas'ta bulunan açık rögar kapağıyla ilgili yetkilileri uyardı  

Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube Başkanı Mehmet Özdemir, Milas'a bağlı Aydınlıkevler Mahallesi Akkent Caddesi üzerinde kaldırımda yer alan rögar kapağının açık durumda olduğunu belirterek yetkilileri uyardı.

  • 362

Geçtiğimiz günlerde Samsun’da görme engelli bir vatandaşın aynı şekilde açık kalan rögar çukuruna düştüğünü hatırlatan Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube Başkanı Mehmet Özdemir, gereken önlemlerin alınmasını istedi. Aynı olayın tekrar yaşanmaması adına ilgililere çağrıda bulunan Şube Başkanı Özdemir, engelli bireylerin ulaşımı adına gerekli düzenlemelerin ve iyileştirilmelerin de yapılması gerektiğine dikkat çekti.

GEREKLİ DÜZENLEMELER YAPILMALI
Konu hakkında açıklamada bulunan Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube Başkanı Mehmet Özdemir, “Milas’a bağlı Aydınlıkevler Mahallesi Akkent Caddesi üzerinde kaldırımda yer alan rögar kapağının açık durumda olduğu bilgisine ulaştık. Geçtiğimiz günlerde Samsun’da aynı şekilde bir görme engelli arkadaşımız rögar çukuruna düşmüştü. Bunun için yetkililere ve ilgililere çağrıda bulunuyoruz. Engellilerin ulaşımı adına kaldırımlar ve yollarda gerekli düzenlemeler de yapılmalıdır” şeklinde ifadeler kullandı.
 

Bakmadan Geçme