Başkan Oymak'tan, Başkan Yılmaz'a ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Kadın Kolları ilçe yönetimi, Cumhuriyet Kadınları Derneği Fethiye Şubesine nezaket ziyaretinde bulundu.

  • 605
Başkan Oymak'tan, Başkan Yılmaz'a ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Kadınları Derneği Fethiye Şubesine nezaket ziyaretinde bulunan CHP Fethiye Kadın Kolları Başkanı Gülümser Oymak, “Fethiye Cumhuriyet Halk Partisi kadın kolları olarak, Cumhuriyet Kadınları Derneği başkanımız Ümit hanımı tebrik etmek ve yönetimini kutlamak için burada bulunmaktayız. Biz kadınlar olarak, sivil toplum kuruluşları ile ve özellikle bugün cumhuriyet kadınlarıyla Cumhuriyet Halk Partisi olarak nasıl bir dayanışma içerisinde olabiliriz. Birlikte kadın gücünü ve mücadelesini nasıl yürütebiliriz onu konuşmak, fikir birliği edinmek ve karşılıklı fikirlerimizi paylaşmak için geldik. Umarım bundan sonra özellikle İstanbul Sözleşmesinin yürürlükten çekildiği bu günlerde dayanışmamızı nasıl daha güçlü kılarız hep bir arada bunu konuşacağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Kadın Kolları ilçe yönetiminin gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten onur duyduğunu belirten Cumhuriyet Kadınları Derneği Fethiye Şube Başkanı Ümit Yılmaz, “Ziyaretten ötürü çok onur duydum mutlu oldum. Cumhuriyet Kadınları Derneğine gelirken hedefim bütün kadınları birleştirip hareket edebilir miyiz? Çünkü her yerde vurguluyorum. Siyasi partilerle Türkiye’de hiç bir şey değişmiyor. Bunu değiştirecek olanların kadınlar olduğunun her zaman altını çiziyorum. Bu da ancak sivil toplum örgütleri ve partilerin kadın kolları birlikte çalışırsa olur diye düşündüm. Bu anlamda biz zaten bütün siyasi partilerimizin kadın kollarını ziyaret etmeyi düşündük. Pandemiden dolayı çok başaramadık. 1 Temmuzdan itibaren bütün partilerin kadın kollarını ziyaret edeceğiz. Fethiye Cumhuriyet Halk Partisi kadın kolları bizden erken davrandı o yüzden çok onur duyduk çok mutlu olduk. En kısa sürede iadeyi ziyaretimizi yapacağız. Ve şuna inanıyorum, kadınlar her zaman ben değil biz diyebilen insanlardır. Anne olmanın verdiği bir şey belki annelik duygusunun verdiği bir şey. Biz duygusu kadınalar da olduğu için bir araya gelince eminim ki çok güzel şeyler yapacağız. İnanıyorum ki biz Fethiye’de bir ilki başlatıp partili partisiz, ama tabi ki kırmızıçizgilerimiz var. Oda nedir Atatürkçü olmak, cumhuriyete ve demokrasiye bağlı olmak. Buna bağlı olan her kadın ve erkeğe bizim derneğimizin kapıları her zaman açık. Bütün parti kadın kollarımıza gideceğiz. Fethiye’de çok farklı şeyler yapacağımızı düşünüyorum. Bu gülen yüzleri görünce de yapacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu. 
 

Başkan Oymak'tan, Başkan Yılmaz'a ziyaret
Başkan Oymak'tan, Başkan Yılmaz'a ziyaret

Bakmadan Geçme