Başkan Otgöz 'Evde kal Seydikemer'

Türkiye'de de etkili olan ancak hükümetin aldığı tedbirlerle en asgari şekilde atlatılmaya çalışılan korona virüsü salgınına karşı Seydikemer İlçesi'nde de özellikle belediye önlemlerini en üst düzeye çıkardı. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 'Kovid-19 salgınına karşı belediye olarak gelen genelgeler doğrultusunda tedbirlerimizi en üst düzeyde tutuyoruz. Vatandaşlarımıza evde kal çağrımızı sürdürürken, Vefa Sosyal Destek Gruplarımızla 65 yaş üstü vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılıyoruz' ifadelerini kullandı. 

  • 1266
Başkan Otgöz 'Evde kal Seydikemer'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye’de de etkili olan ancak hükümetin aldığı tedbirlerle en asgari şekilde atlatılmaya çalışılan korona virüsü salgınına karşı Seydikemer İlçesi’nde de özellikle belediye önlemlerini en üst düzeye çıkardı. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, “Kovid-19 salgınına karşı belediye olarak gelen genelgeler doğrultusunda tedbirlerimizi en üst düzeyde tutuyoruz. Vatandaşlarımıza evde kal çağrımızı sürdürürken, Vefa Sosyal Destek Gruplarımızla 65 yaş üstü vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılıyoruz” ifadelerini kullandı. 

Seydikemer İlçesi’nde korona virüsü önlemleri en iyi şekilde uygulanıyor. Seydikemer Belediyesi, bakanlıklardan gelem genelgeler doğrultusunda önlemlerini alarm seviyesine çıkarttı. Dezenfektasyon çalışmalarından, 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanmasına; vatandaşların alacağı tedbirlerin yer aldığı broşürlerin dağıtılmasından pazar yeri ve marketlerdeki sosyal mesafenin korunması tedbirlerine kadar Seydikemer Belediyesi’nin tüm çalışanları gece gündüz mesailerini bu yönde harcıyor. 

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz tarafından “Hayat Eve Sığar, Evde Kal Seydikemer. Bizim için değerlisiniz” yazılı broşürler büyük ilgi çekiyor. Vatandaşlara dağıtılmaya başlanan bu broşürlerin yanında günlük gazete, kitap, 14 maddelik korona virüsü tedbirleri ile birer açacak da bulunuyor. Başkan Yakup Otgöz’ün evde kalan vatandaşlara mesajında, “Evde yalnız yaşayan, ihtiyaç sahibi 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan kıymetli büyüklerimizin ihtiyaçlarını ayaklarına getiriyoruz. Bizim için değerlisiniz” denilerek, vatandaş destek hattı telefonları da yazılıyor. 

Aldıkları tedbirleri anlatan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, “Vatandaşlarımıza evde vakit geçirmeleri için kitap ve broşürlerden oluşan paketler oluşturuyoruz. Aynı zamanda 65 yaş üstü 50’yi aşkın vatandaşlarımıza Vefa Destek Ekibimizle günlük ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Tek başına yaşayan bazı vatandaşlarımıza da devamlı ihtiyaçları sorulup, karşılanıyor. Belediye olarak Kovid-19’a karşı neler yapmamız gerektiğini belediye yayın merkezinden anonslarla duyuruyoruz. Billboardlara ve kentin önemli noktalarına afişler astık. Belediye binamız dahil resmi kurumlar, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ile tüm açık alanlar, çöp bidonları dezenfekte edilip; bu çalışmalar aralıksız sürüyor. Ayrıca genelgeler doğrultusunda fahiş fiyat artışlarına karşı esnaf denetimleri sürüyor. Kapalı olması gereken mekanların açık olup olmadığı da kontrol ediliyor. Marketlerde ve işyerlerinde sosyal mesafe kuralına uyum sağlanması için gerekli düzenlemeler yaptırıldı. Yine pazar yerimizde sebze ve meyvelerin ambalajlanması sağlatıldı. Kovid-19 için alınması gereken tüm tedbirler ilçemizde 65 mahallede uygulanıyor” ifadelerini kullandı. 

  
 

Başkan Otgöz 'Evde kal Seydikemer'
Başkan Otgöz 'Evde kal Seydikemer'
Başkan Otgöz 'Evde kal Seydikemer'
Başkan Otgöz 'Evde kal Seydikemer'
Başkan Otgöz 'Evde kal Seydikemer'
Başkan Otgöz 'Evde kal Seydikemer'
Başkan Otgöz 'Evde kal Seydikemer'
Başkan Otgöz 'Evde kal Seydikemer'
Başkan Otgöz 'Evde kal Seydikemer'

Bakmadan Geçme