Başkan Otgöz, 'Seydikemer'e hizmet etmek bizim görevimiz'

Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş, Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır, Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven, Seydikemerli bir grup esnaf ve Seydikemer Postası Gazetesi sahibi Zekeriya Şahin, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz'ü makamında ziyaret etti.

  • 775
Başkan Otgöz, 'Seydikemer'e hizmet etmek bizim görevimiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer Belediyesi Yeni Hizmet Binasının ilçeye hayırlı olsun ziyareti kapsamında gerçekleştirilen ziyarette Seydikemer'in ekonomisi ve yatırımlar konuşuldu. Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş ve Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır Covid-19 pandemisinin esnaf ve çiftlere olan yansımalarını paylaştı. Covid-19 pandemisi tüm dünyada etkisini sürdürürken
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından onaylanan Tarıma Dayalı İhtisas Süt Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) projesinin ilçeye büyük katma değer sağlayacağı ifade edildi. 
Ziyaret nedeniyle teşekkür eden Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, "Seydikemer'e hizmet etmek bizim görevimiz. Pandemi döneminde de belediye olarak durmadan çalıştık. Vatandaşlarımızın dertlerine derman olmaya çalıştık. Bu süreçte en çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Çok şükür bu birlik ve beraberliği Seydikemer'de sağladık" diye konuştu.
 

Bakmadan Geçme