BAŞKAN OTGÖZ, KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında İslam Âleminin ve milletimizin Kurban Bayramı'nı kutlayarak, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini temenni etti.

  • 411
BAŞKAN OTGÖZ, KURBAN BAYRAMINI KUTLADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kurban Bayramı’nın paylaşmanın, kardeşliğin, milli birlik duygusunun güçlendiği önemli günlerden biri olduğuna vurgu yapan Başkan Otgöz şunları söyledi: “İnsanları kaynaştıran, birlik ve beraberlik ruhunu geliştiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma hislerinin yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramı’na daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, aile fertlerinin, akraba, dost ve arkadaşların bir araya geldiği, özlem giderdiği; küskünlerin barışmasına vesile olan, komşuluk ve akrabalık ilişkilerini pekiştiren, özel günlerdir. 
Allah’a yaklaşmak anlamı taşıyan Kurban Bayramı’nda hissedilen manevi duygular, millet olarak bizleri birbirimize daha çok yaklaştırmakta, birlik ve beraberliğimizi arttırmaktadır. Milli ve manevi duygularımızı sağlamlaştıran Kurban Bayramı’nda toplumsal ve kutsal değerlerimize sahip çıkmalı, gelenek ve göreneklerimizin geleceğe aktarılmasında vesile olmak için büyüklerimizi ziyaret etmeli, onların hal ve hatırlarını sormalıyız.”
BAŞKAN OTGÖZ: “BAYRAM SEVİNCİMİZİ MATEM HAVASINA BÜRÜNDÜRMEYELİM”
Bayram dolayısıyla direksiyon başına geçecek vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyaran Başkan Otgöz; “Bayram tatilinde şehir dışına çıkacak vatandaşlarımızdan hız sınırlarına uymalarını, emniyet kemerlerini takmalarını, uykusuz direksiyon başına geçmemelerini rica ediyorum. Bayram sevincimizi matem havasına büründürmeyelim” ifadelerini kullandı. 
Başkan Otgöz; “Bu duygu ve düşüncelerle, başta hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam Aleminin ve milletimizin Kurban Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum, sevdiklerinizle mutlu, huzurlu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum” dedi. 
 

Bakmadan Geçme