BAŞKAN OTGÖZ, KIBRIS GAZİSİ'NİN TALEBİNİ YERİNE GETİRDİ

Seydikemer'in Yayla Karaçulha Mahallesinde yaşayan Kıbrıs Gazisi Durmuş Ali Dağdelen, kışın çamurdan yazın tozdan dolayı mağduriyet yaşadığı evinin sokağına yapılan parke yol dolayısıyla Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz'e teşekkür etti.

  • 885
BAŞKAN OTGÖZ, KIBRIS GAZİSİ'NİN TALEBİNİ YERİNE GETİRDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, verdiği sözleri yerine getirirken bir yandan kendisinden talep edilen istekleri de yerine getiriyor. Başkan Otgöz son olarak İlçenin Yayla Karaçulha Mahallesinde eşiyle birlikte yaşayan 68 yaşındaki Kıbrıs Gazisi Durmuş Ali Dağdelen’in talebini yerine getirdi. Evinin sokağındaki yolda yazın tozdan kışın ise çamurdan mağduriyet yaşayan Kıbrıs Gazisi Dağdelen, geçtiğimiz günlerde bu durumu Başkan Otgöz’e iletti. Kıbrıs Gazisinin talebini dinleyen Başkan Otgöz, Fen İşleri Müdürlüğüne yolun hemen yapılması talimatını verdi. 19 Eylül Gaziler Günü’ne yetişmesi için hummalı bir şekilde çalışan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 120 metre uzunluğundaki yola parke döşedi. 

KIBRIS GAZİSİ DAĞDELEN: “BİZE ARMAĞAN OLDU”
Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e teşekkür eden Kıbrıs Gazisi Durmuş Ali Dağdelen; “1947 20 Temmuz Kıbrıs’a ilk çıkan Amfibi Deniz Piyade Komandolarından birisiyim. Bir fiil birinci ve ikinci harekata katıldım ve Allah’ın izniyle çok büyük başarılar gösterdim. Yanımda nice arkadaşlarım şehit düştü. Allah vatanımızı, milletimizi korusun. Seydikemer ilçemize bağlı Yayla Karaçulha Mahallesindeki mahalle yolumuz için Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz Bey’e müracaatta bulundum. Bana; “Sayın Gazim, siz bizim baş tacımızsınız. Biz sizi her zaman destekleriz ve yardımcı oluruz. Ne demek Sayın Gazim” dediler. Ve ertesi gün çalışmaların başlaması için müdürümüzü gönderdiler. Allah razı olsun. Bu konuda Sayın Başkanım Yakup Otgöz’e, Başkan Yardımcılarımız Ramazan Kaynak, Mustafa Karakuş ve Mustafa Ali Türkan’a ve Fen İşleri Müdürlüğüne teşekkür ediyorum. Bizi onurlandırdılar, gururlandırdılar ve çok memnun olduk. Bizi tozdan, çamurdan kurtardılar. Sayın Muhtarımıza da çalışmalarından, gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu yolu sayın Başkanımız Yakup Otgöz, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle, bize armağan olarak bu yolu yaptırmıştır. Allah razı olsun” diye konuştu. 

MUHTAR KAŞIKÇI: “HER SOKAĞI ADIM ADIM YAPMAYA GAYRET GÖSTERİYORUZ”
Yayla Karaçulha Mahalle Muhtarı Mustafa Kaşıkçı da: “Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz, taleplerimizi yerine getirmiştir. Şu anda, Başkanımızın da bize talimatıyla Gazilerimizin ve engelli kardeşlerimizin yollarına ağırlık vermekteyiz, vermeye de devam edeceğiz.  Sayın Başkanım Yakup Otgöz’e, Başkan Yardımcılarıma, Fen İşleri Müdürüme ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 65 mahalle ile birlikte Seydikemer olduklarını vurgulayarak, vatandaşlardan gelen talepleri yerine getirmeye çalıştıklarını ifade etti. Seydikemer’in her mahallesine yatırım götürmek için gece gündüz çalıştıklarını dile getiren Başkan Otgöz; “Her vatandaşımızın istediğini yerine getirmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımız huzur şehri ilçemizde ne kadar mutlu bir şekilde yaşarsa bizler de o kadar mutlu oluyoruz” dedi. 
 

Bakmadan Geçme