Başkan Otgöz'e 'Hayırlı Olsun' ziyareti

AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz'ü belediye yeni hizmet binasındaki makamında ziyaret ederek yeni hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulundu.

  • 734
Başkan Otgöz'e 'Hayırlı Olsun' ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer’e modern bir belediye hizmet binasını kavuşturan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün yeni makam odasındaki ilk ziyaretçisi AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş oldu. Başkan Otgöz, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş ile bir süre makam odasında görüştükten sonra yeni hizmet binasının birimlerini gezdiler. 
BAŞKAN OTGÖZ, “GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”
Yeni hizmet binası hakkında bilgi de veren Belediye Başkanı Yakup Otgöz, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş'e, belediye hizmet binası ve Hükümet Konağı yapımında verdiği destekten dolayı da teşekkür ederek; “Seydikemer Belediyesi olarak uzun yıllardır yeni hizmet binamızı bekliyorduk. Seydikemer’e yeni hizmet binası ve Hükümet Konağı’nın kazandırılması mutluluğunu yaşıyoruz. Tabi ki AK Parti Seydikemer İlçe Başkanımız Salih Gümüş'ün yeni belediye binamız ve Hükümet Konağının yapılmasında çabaları oldukça çoktur. Seydikemer'e yapılan yatırımlarda her zaman elini taşın altına koymuş ve gece gündüz çalışmıştır. Bugün bu çabaların meyvesini topluyoruz. Seydikemer en güzel yatırımları hak ediyor. Bundan sonrada yeni hizmet binamızda Seydikemer’e daha çok yatırımların gelmesi için gece gündüz çalışmalarımıza devam edeceğiz. AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş’e bizlere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

GÜMÜŞ, “SEYDİKEMER’İMİZE YAKIŞTI”
Yeni belediye hizmet binasının Seydikemer'e kazandırılmasında büyük role sahip AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, “Seydikemer’imize yakışan güzel ve modern bir belediye hizmet binası kazandırılmış oldu. İlçemize böyle güzel bir belediye binası kazandırdığı için başkanımız Yakup Otgöz’e teşekkür ediyorum. Allah bu belediye hizmet binasında ilçemiz için nice güzel işler yapmayı nasip etsin. AK Parti'nin olduğu yerde hizmet vardır. Belediye Başkanımızla ilçemize daha çok hizmetin gelmesi için sürekli istişare halindeyiz. Bu vesile ile yeni belediye hizmet binasının ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme