Başkan Otgöz'den Yeni Kaymakam Büyüker'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz beraberinde AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş ile birlikte Seydikemer Kaymakamı olarak atanan Yıldız Büyüker'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

  • 716
Başkan Otgöz'den Yeni Kaymakam Büyüker'e Hayırlı Olsun Ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanlığı Atama kararıyla Seydikemer Kaymakamı olarak atanan Yıldız Büyüker’i makamında ziyaret eden Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, Kaymakam Büyüker’e yeni görev yerinde başarılar dilediler. 
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Otgöz, ilçenin tarihi, doğası, ekonomisi başta olmak üzere genel bilgileri Kaymakam Büyüker’e aktardı. Seydikemer Belediyesi'nin çalışmalarıyla ilgili de bilgiler paylaşan Başkan Otgöz, “Seydikemer’in hak ettiği yatırımları ilçemize kazandırmak için çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın daha güzel bir Seydikemer’de yaşam sürmeleri için çalışmalara devam edeceğiz. Bu çalışmaları Kaymakamlık makamının da desteğini alarak sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Seydikemer’e hoş geldiniz diyor, yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi.
AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş de Kaymakam Büyüker’e yeni görev yerinde başarılar diledi. 
Kaymakam Yıldız Büyüker de Başkan Otgöz ve İlçe Başkanı Gümüş’e nazik ziyaretleri için teşekkür ederek Seydikemer için el ele vererek başarılı çalışmalara imza atacaklarını kaydetti. 

Bakmadan Geçme