Başkan Otgöz'den Milli Takıma Destek

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2020) açılış maçında bu akşam İtalya ile karşı karşıya gelecek A Milli Futbol Takımımıza başarılar dileyerek 'Bizim çocuklar bu işi bu sefer başaracaklar. 84 milyon Türkiye olarak A Milli Futbol Takımımızın arkasındayız' dedi.

  • 764
Başkan Otgöz'den Milli Takıma Destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

A Milli Takımımızın Euro 2020 yolculuğu başlarken tüm Türkiye’yi olduğu gibi Seydikemer’i de heyecan sardı. Ay Yıldızlı  Takımımız, Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2020) açılış maçında bugün İtalya ile karşı karşıya gelecek. İtalya - Türkiye arasında Roma'da oynanacak olan açılış karşılaşması öncesi Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz Ay Yıldızlı Formasını giyerek, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ve aslanlarına destek mesajı verdi.
“FİNALLERE BİZ KATILACAĞIZ”
Türkiye’nin tek yürek olarak Milli Takımına destek olacağını belirten Başkan Otgöz; “İtalya-Türkiye maçı ile açılacak olan Avrupa Kupası Maçında Milli Takımımıza yürekten başarılar diliyorum. Bizim çocuklar bu işi bu sefer başaracaklar. 84 milyon Türkiye olarak A Milli Futbol Takımımızın arkasındayız. Finallere biz katılacağız. Başarıyı elde edeceğimize yürekten inanıyorum. Bizim çocuklar inanmış, Türkiye inanmış. Biz bunu ülke olarak başaracağız. A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş’e ve çocuklarımıza başarılar diliyorum” diye konuştu. 
MİLLİ TAKIM FORMASI KAZANMA ŞANSINI KAÇIRMAYIN!
Seydikemer Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından (Twitter ve İnstagram) başlattığı, Hem Seydikemerimizin, Saklıkentimizin tanıtımı, hem de Milli Takımımıza destek için başlatılan Milli Takım forması çekilişini de hatırlatan Başkan Otgöz; “16 Haziran’da 10 tane Milli Takım  forması için kuralar çekilecek.  Milli Takımımızın başarıları devam ettiği sürece, ara ara bu formaların dağıtımına devam edeceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme