Başkan Otgöz, Babalar Günü'nü Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, babalar günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Türk kültüründe babaya yüklenen anlamın çok değerli olduğunu belirten Başkan Otgöz 'Baba, bir ailenin direği olduğu kadar toplumun şekillenmesinde de büyük bir role sahiptir' dedi.

  • 498
Başkan Otgöz, Babalar Günü'nü Kutladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her yıl haziran ayının üçüncü haftasında kutlanan Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlanan Başkan Otgöz, babalık duygusunun dünyada yaşanılan en güzel ve anlamlı duygulardan biri olduğunun altını çizerek şu ifadelere yer verdi;
“Türk milleti olarak anne babaya olan sevgi, saygı milli değerlerimiz arasında yer almıştır. Baba evin direği olarak toplumda önemli bir konuma sahiptir. Öyle ki; aile içinde babanın sahip olduğu rol, gösterdiği sevgi, şefkat, merhamet gelecek kuşaklarımızın kalplerinde tohum olarak atılıyor ve geleceğimizi şekillendiriyor. Millet olarak sahip olduğumuz bu bilinç, babalara olan saygıyı da beraberinde getirmiştir. Fedakârlık, sevgi, sabır ve güzelliğin tanımı olan babalarımızı sadece yılın bir günü değil her zaman hatırlayıp, onlara olan sevgimizi göstermeliyiz. Bizleri hayata hazırlayan, elimizden her zaman tutan, tecrübeleriyle yolumuza ışık tutan babalarımıza bizler için ne kadar değerli olduklarını daima kendilerine hissettirmeliyiz. Bu vesileyle başta şehit babalarımız olmak üzere tüm babaların babalar gününü kutluyorum. Ahirete intikal etmiş tüm babalarımızı rahmetle, hürmetle yâd ediyorum.”
 

Bakmadan Geçme