Başkan Karaca'ya Teşekkür Plaketi

Türkiye Voleybol Federasyonu Muğla İl Temsilcisi Ümit Zafer Dokucu, gözlemci Mehmet Yılmaz ve voleybol hakemi Biray Karaca Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'yı ziyaret ederek, teşekkür plaketi verdi. 

  • 685

Voleybol Federasyonu Muğla İl Temsilcisi Ümit Zafer Dokucu, Federasyon gözlemcisiMehmet Yılmaz ve voleybol hakemi Biray Karaca, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti. Ziyarette, Fethiye Belediyesi’nin spora verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini sunan Voleybol Federasyonu Muğla İl Temsilcisi Ümit Zafer Dokucu, Başkan Karaca’ya plaket takdim etti. 
Voleybol Federasyonu Muğla İl Temsilcisi Ümit Zafer Dokucu “Geçen Eylül ayında Fethiye ile Göcek’in Kadınlar Federasyon Kupası turnuvasına evsahipliği yaptıklarını, şehrin 2020 Nisan ayında yine basketbol branşında U14 Erkekler Türkiye Şampiyonası’na evsahipliği yapacağını öğrendiklerini, aynı şekilde voleybolda da ulusal turnuvalara evsahipliği yapılması konusunda Belediye’den destek istediklerini” belirtti. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karaca, “Yıllarca voleybol oynamış birisi olarak bu plaketi almak benim için gurur verici. Basketbol takımımızın gösterdiği başarıyla Türk basketbol camiasının dikkatini Fethiye’ye çekmeyi başardık. Önümüzdeki yakın süreçte voleybol sporuna ve diğer tüm spor dallarına desteğimiz devam edecek. Bu çerçevede Türkiye Voleybol Federasyonu ile koordineli olarak ulusal bir turnuvaya Fethiye’de evsahipliği yapmaktan gurur duyarız” ifadelerini kullandı.


 

Bakmadan Geçme