Başkan Karaca'ya Teşekkür Ettiler

Kesikkapı Mahallesi 510. Sokak sakinleri yapılan hizmetlerden dolayı Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'ya teşekkür ettiler.

  • 1898
Başkan Karaca'ya Teşekkür Ettiler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

510. sokakta pansiyonculuk işiyle uğraşan Bülent Hasgül, “Kaldırımlarımız çok kötü durumdaydı. Kimse yürüyemiyordu. Ayağı takılıp düşenler oluyordu. Yağmurda işyerimizi su basıyordu.  20 yıldır beklediğimiz hizmet Belediye BaşkanımızAlim Karaca ile geldi. Unutulan sokak onarılmaya başladı. Kaldırımlarımız yapılıyor. Sokağımızın taşları onarılıyor. Başkan Alim Karaca’ya çok teşekkür ederiz” dedi. 

Sokak sakinlerinden Ramazan Düzgörende “Ağaçlarımız budandı, yollarımız ve kaldırımlarımız yapılıyor, sokağımız güzelleşiyor. Yapılan hizmetlerden dolayı Sayın Başkan Alim Karaca’ya çok teşekkürlerimizi sunarız” diye konuştu. 

510. Sokak sakinlerinden tanınmış iş adamı Ali Kemal Karadenizli açıklamasında, “20 yıldır yapılmayan ve unutulan yol Fethiye Belediye Başkanımız Alim Karaca sayesinde yapılmaya başladı. Kaldırımlarımız çökmüştü şimdi düzeltiliyor ve taşları yenileniyor. Burası önemli bir sokaktır. Hem SalıPazarı’na hem de kordon boyuna bağlanmaktadır. Telefon bile açmadığımız halde yola hizmet geldi” ifadelerini kullandı. 

Başkan Karaca'ya Teşekkür Ettiler
Başkan Karaca'ya Teşekkür Ettiler

Bakmadan Geçme