Başkan Karaca, 'Turizm sezonundan ümitliyim'

Geçtiğimiz hafta İzmir'de düzenlenen İzmir Travel Turkey Fuarı'nda, Fethiye standının ilgi görmesi Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'yı da mutlu etti. FRT Televizyonu'na fuarı değerlendiren Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 'Her Mevsim Fethiye sloganıyla tanıttığımız Fethiye'ye bu sezon yerli ve yabancı daha fazla turist bekliyoruz. Bir ekibimiz de tanıtım için Çin'e gidiyor' ifadelerini kullandı. 

  • 880
Başkan Karaca, 'Turizm sezonundan ümitliyim'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, İzmir Travel Turkey Fuarı’nda; Fethiye standına gazeteciler ve televizyon ekiplerinin yanı sıra tur operatörleri ile yerli ve yabancı konukların yoğun şekilde ziyaret ettiğini ifade ederek, fuarın Fethiye tanıtımı için çok yararlı geçtiğini söyledi. Karaca, “Fethiye birlik ve beraberliğini bu fuarda gösterdi. Sırada İstanbul EMİTT ve diğer fuarlar var” dedi. 

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca yaptığı açıklamada, “İzmir Travel Turkey Fuarı’nda ilçemizi tanıttık. Hemen ardından EMİTT Fuarı’nda tanıtım organizasyonu yapacağız. İzmir Fuarı, Fethiye’deki tüm meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla yapıldı. Fethiye standına yoğun bir ilgi oldu. Tanıtım kokteylimize katılım yoğundu ve basının da ilgisi oldu. Her şeyden önce orada birlik ve beraberliğin sergilenmesi Fethiye adına çok önemliydi. Herkes siyasi görüşünü ve rozetini bir kenara bırakarak, yapılacak hizmet noktasında birçok turizmci arkadaşımızın, odalarımızın ve STK’ların ilçemizi sahiplendiğini gördük. Herkes ilçemizin tanıtımı için yoğun gayret sarf etti. Fuarın başarılı geçtiğini düşünüyorum. Fuarda yer alan 6 televizyon kanalı, Fethiye standı ile yakından ilgilendi ve bilgiler aldı. EMİTT Fuarı’nda, Berlin ve Rusya’da tüm odalar ve STK ile tanıtım için çaba harcayacağız. Gittiğimiz her yerde Fethiye’ye ciddi bir yöneliş var. Türkiye’nin değil dünyanın en güzel ilçesine herkesi bekliyoruz. 2019 turizm sezonu çok iyi geçti, doluluk oranları yüzde 80’lere hatta yüzde 100’e ulaştı. Thomas Cook’un iflası dışında Fethiye’de her şey çok güzel geçti. Turist kalitesinin artması ve sezonun 12 aya yayılması anlamında sadece deniz, güneş, kum değil; kültür turizmini de ön plana çıkaracağız. Başkan Yardımcımız ve bir ekimiz Çin’e gidiyor. Orada da tanıtım ve turizmin 12 aya yayılması için çalışmalar yapacaklar. Önümüzdeki günlerde Fethiye’mizde her şey çok güzel olacak. Turizmci arkadaşlarımızın yüzünün güleceğini düşünüyorum. Dünyanın neresinde olursa olsun, tatil yapmak isteyen tüm misafirlerimizi Fethiye’mize bekliyorum” diye konuştu. 
 

Bakmadan Geçme