Başkan Karaca Nikah Şahidi Oldu

Fethiye'nin tanınmış iş adamlarından Mustafa Akgün'ün oğlu İbrahim Ulaş Akgün, yoğun bir katılımın olduğu düğünde Sıdıka Aksen ile hayatını birleştirdi. Siyaset ve iş dünyasını buluşturan organizasyonda genç çift ve davetliler bol bol oynadı. CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, Sıdıka ve İbrahim Ulaş çiftinin düğüne katılarak mutluluklar diledi.

  • 6129
Başkan Karaca Nikah Şahidi Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mustafa-Kadriye Akgün’ün çiftçinin oğlu İbrahim Ulaş Akgün, Mehmet-Özen Aksen çiftinin kızları Sıdıka Aksen ile mutluluğa “Evet” dedi. Kalepark Restoran’da gerçekleşen düğünde ilk olarak çiftin nikahı kıyıldı. Genç çiftin nikah şahitliklerini Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Ali Osman Tunç, Semanur Bayır ve Canan Bahçekapılı yaptılar. İmzaların atılmasının ardından çifte evlilik cüzdanını Başkan Karaca takdim etti. Evlilik kurumunun önemine değinen Karaca, Sıdıka-İbrahim çiftine mutluluklar diledi.

 

Açılış dansının ardından davetliler ve genç çift, Piyanist Emrah Yalçın’ın söylediği hareketli türküler ile bol bol oynadı. Katılımın yoğun olduğu düğünde pasta kesiminin ardından gerçekleşen takı töreninde uzun kuyruklar oluştu. SED Medya ailesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

 

Bakmadan Geçme