Başkan Karaca Net Konuştu: 'Tahsislerinizi iptal ederim'

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, korona virüse karşı alınan tedbirler sonrası Pazar esnafı tarafından poşetlenen sebze ve meyvelerin içerisinde çürük ürünlerin olduğuna dair iddialar karşısında net konuştu. Başkan Karaca, 'Pazarcı esnafına buradan sesleniyorum. Tahsislerinizi iptal ederim. Bu kadar net konuşuyorum. İnsan sağlığıyla oynayamazsınız!' dedi.

  • 8652
Başkan Karaca Net Konuştu: 'Tahsislerinizi iptal ederim'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, FRT TV’de Erdoğan Cankuş’un hazırlayıp sunduğu Pozitif Düşünce Özel programına konuk olduk. Fethiye Belediye Başkanlığına seçildiği 1 yılın değerlendirilmesinin yapıldığı programda korona virüse karşı yürütülen çalışmalar izleyenlere aktarıldı. 
Vatandaşlardan kendisine pazarda poşetlenip satılan sebze ve meyvelerin içerisine çürük ürünlerin konulduğuna dair şikayetlerin geldiğini dile getiren Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın tavrı net oldu. Tüm dünyanın ve Türkiye’nin çok zor dönemden geçtiği bu dönemde halkın sağlığı ile oynayanlara fırsatçılık yaptığını belirten Başkan Karaca, vatandaşlardan bu durumla karşılaştıkları takdirde Zabıta Ekiplerine şikayette bulunmalarını istedi. 
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Pazarlarla ilgili bütün önlemleri alıyoruz. Zabıta Ekiplerimiz her şeyi yapıyor. Ama halkımızdan şöyle bir şikayet alıyorum: Poşette sebze ve meyve sattırıyoruz. Ve içerisinde çürük sebze ve meyvelerin olduğuna dair şikayetler var. Ben buradan halkımıza lütfen rica ediyorum. Pazarda Zabıta Ekiplerimiz var. Lütfen gitsinler ve Zabıta ekiplerine şikayette bulunsunlar. Biz gerekli cezaları da keseriz. Pazarcı esnafına da buradan sesleniyorum. Tahsislerinizi de iptal ederim. Bu kadar net konuşuyorum. İnsan sağlığıyla oynayamazsınız! Bu konuyu Pazarcılar Odası Başkanına da söyledim. Gitsinler Zabıtaya şikayet etsinler ve Zabıta bunu ispatladıktan sonra ben onlara cezalarını keseceğim ve tahsislerini iptal edeceğim.  Benim halkımı hiç kimsenin kandırmaya hakkı yok. Bu zor şartlarda gerçekten bu insanlar kandırma yoluna gidiyorsa biz bunları da cezalandırmak zorundayız. Ve bunu yaptırmayacağım” dedi. 
 

Yorumlar 3
MUSTAFASAİMER 09 Nisan 2020 13:08

TEŞEKKÜRLER BAŞKANIM KOLAYLIKLAR DİLİYORUM SAYGILAR.BİRDE 65 YAŞ ÜSTÜ VATNDAŞLARIMIZA MASKE VE KOLONYA DAĞATILSA ÇOK MEMNUN OLACAĞIZ..

osman sefa şişman 09 Nisan 2020 12:20

belediyemizin üstüne düşen görevleri şu ana kadar hakkıyla yaptığına inanıyorum.eleştiri mekanizmaları durumun hassasiyetini de gözeterek insafa gelmelidir.eleştirmek kolay yapmak zordur

Selim 09 Nisan 2020 06:59

Bırakın pazarı da birde marketlere bakın hepsi çürük çarık

Bakmadan Geçme