Başkan Karaca 'İhtiyaca muhtaç, tek başına yaşayan yaşlıların ihtiyaçlarını karşılayacağız'

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, İçişleri Bakanlığı tarafından bu gece 24.00'ten itibaren 65 yaş ve üstü olanlar ile kronik rahatsızlığı bulunanların ikametlerinden dışarı çıkmalarının, park, bahçe gibi açık alanlarda dolaşmalarının sınırlandırıldığını bildirmesinin ardından Fethiye'de yaşayan yaşlı vatandaşlar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların ihtiyaçlarının Belediye ekipleri tarafından giderileceğini kaydetti.

  • 1107
Başkan Karaca 'İhtiyaca muhtaç, tek başına yaşayan yaşlıların ihtiyaçlarını karşılayacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, İçişleri Bakanlığı tarafından bu gece 24.00'ten itibaren 65 yaş ve üstü olanlar ile kronik rahatsızlığı bulunanların ikametlerinden dışarı çıkmalarının, park, bahçe gibi açık alanlarda dolaşmalarının sınırlandırıldığını bildirmesinin ardından Fethiye'de yaşayan yaşlı vatandaşlar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların ihtiyaçlarının Belediye ekipleri tarafından giderileceğini kaydetti. Yaşlı ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını dile getiren Başkan Karaca, "65 yaş ve üzeri ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımıza bu zorlu süreçte daha çok destek olacağız. İhtiyaca muhtaç, tek başına yaşayan yaşlıların ihtiyaçlarını karşılayacağız. Yeterki onlar sağlıklı olsun" dedi.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de Covid-19 virüsü salgını her geçen gün artarak devam ediyor. Fethiye Belediyesi virüsün Türkiye'de görüldüğü ilk andan itibaren büyük bir titizlikle çalışmalarına devam ediyor. Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri ile Fethiye ve bölgede dezenfekte eden Fethiye Belediyesi yaşlı ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların da yanında olacak. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, yaşlılara ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların ihtiyaçları için belediye ekiplerinin hizmete hazır olduğunu ifade etti.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, "İç İşleri Bakanlığı tarafından "Bu gece yarısı saat 24.00 itibarıyla 65 yaş ve üstü ayrıca kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın ikametlerinden dışarı çıkmaları, park, bahçe gibi açık alanlarda dolaşmaları İl İdaresi Kanunu'nun 11. maddesi ve Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'nun 27. maddesi kapsamında sınırlandırılmıştır denildi. İçişleri Bakanlığ tarafından alınan bu kararı destekliyor ve teşekkür ediyoruz. Fethiye Belediyesi olarak bizde üzerimize düşen görevleri yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Yaşlılarımıza her zaman sahip çıktık çıkacağızda. Fethiye Belediyesi olarak ihtiyaca muhtaç, tek başına yaşayan yaşlıların ihtiyaçlarını karşılayacağız. Yeterki onlar sağlıklı olsun. Tek temennimiz dünyayı ve Türkiye'yi esir alan bu virüsün bir an önce ortadan kalkmasıdır" dedi.
 

Bakmadan Geçme