Başkan Karaca 'Biz Gönüllere Gireceğiz'

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle bir takım ziyaretlerde bulundu. Karaca, Fethiye Özel Nursel Özdemir Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile Özel Saygın Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Başkan Karaca önümüzdeki günlerde Fethiye Özel Son Atılım Rehabilitasyon Merkezi ile Değirmenbaşı mevkiindeki engelli bakım merkezi sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edecek.

  • 2918
Başkan Karaca 'Biz Gönüllere Gireceğiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı Özel Nursel Özdemir Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kurum sahibi Salih Dündar ile birlikte müdürleri karşıladı. Başkan Karaca aileler ile bir süre sohbet ederek, Fethiye’deki engelliler ile ilgili düşüncelerini paylaştı. Karaca’nın göreve başladığı günden bugüne kadar 7 aylık sürede kendini fark ettirdiğini insanlara dokunduğunu hizmetlerin yanı sıra gönüllere girmesinin halk arasında büyük sevgi seline dönüştüğünü ifade eden Dündar, ziyaretten dolayı da teşekkür etti. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca 7 aylık süreçte Fethiye Belediyesi’nde sistem kurmaya çalıştıklarını kaydederek, engellilerin de sorunlarına hakim olduklarını onların yaşamlarını kolaylaştırıcı adımlar atacaklarını kaydetti.
Karaca daha sonra sınıfları tek tek ziyaret ederek engellilerin derslerini dinledi. Engellilerin ve ailelerin sevgi gösterisinde bulunduğu Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca daha sonra Fethiye Özel Saygın Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne geçti. Kurum sahipleri Musa Acar ve Mehmet Demircioğlu’nun karşıladığı Başkan Karaca’ya burada da ilgi yoğun oldu. Engelli Sıla’nın Karaca sevgisi ise görülmeye değerdi. Karaca’nın gönüllerde taht kurduğunu ifade eden Musa Acar, “Fethiye Belediye Başkanımız Alim Karaca halka dokunuyor. Bunları görüyor ve hissediyoruz. Bizler elbette ki hizmetlere önem veriyoruz. Ancak insan yapısı gereği önce sıcaklık ve samimiyet istiyor. Başkanımız Alim Karaca bizler bu samimiyeti 7 aylık süreçte hep hissettirdi, gelecekte hissettirecek çünkü kendisini Kumluova’da görev yaptığı dönemden biliyoruz. Hiç değişmedi, değişmez, özü sözü bir insan, topluma bu gerek” diye konuştu. 
Kurum sahiplerinden Mehmet Demirci de, “kendisiyle gurur duyduğumuz bir kişi, duruşuyla karakteriyle, dürüst bir kişi. Fethiye olarak çok şanlı olduğumuzu herkes anlayacak. Ziyaretinden dolayı teşekkür ederim.” dedi. Özel Saygın ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören 17 yaşındaki Sıla Eroğlu’nun Karaca sevgisi ise adeta büyüledi. Başkan Karaca’yı karşısında gören Sıla Eroğlu, direkt olarak başkana sarılarak, “sizi çok seviyorum.”dedi. Duygu dolu anların yaşandığı ortamda Karaca’nın gözleri doldu. Karaca, “gönüllere girmek bu işte, bizler bunu yaptığımız sürece başarılı sayılırız. Hizmeti yapmak zaten boynumuzun borcu ancak biz gönüllere gireceğiz. Her zaman halkımıza karşı samimiyetimizi koruyacağız” dedi. Engelli ailelerinde istekleri tek tek not alan Başkan Karaca, bir süre sohbet ettikten sonra kurumdan ayrıldı.

Başkan Karaca 'Biz Gönüllere Gireceğiz'
Başkan Karaca 'Biz Gönüllere Gireceğiz'
Başkan Karaca 'Biz Gönüllere Gireceğiz'
Başkan Karaca 'Biz Gönüllere Gireceğiz'
Başkan Karaca 'Biz Gönüllere Gireceğiz'

Bakmadan Geçme