Başkan Eser'in istifa ettiği öğrenildi

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser'in görevinden istifa ettiği öğrenildi. Genel Merkez tarafından olağan genel kurulda aday gösterilen Turgay Öztürk'ün yönetimini oluşturmaya başladığı ifade edildi. 

  • 3465
Başkan Eser'in istifa ettiği öğrenildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser’in görevinden istifa ettiği öğrenildi. Genel Merkez tarafından olağan genel kurulda aday gösterilen Turgay Öztürk’ün yönetimini oluşturmaya başladığı ifade edildi. 

Dünyayı etkileyen korona virüsü salgını nedeniyle ileri bir tarihe ertelenen AK Parti ilçe ve il kongrelerde belirsizlik devam ediyor. AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser’in istifasının ardından gözlerin AK Parti Muğla İl Başkanlığı ve genel merkeze çevrildiği kaydedildi. 

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser yaptığı açıklamada, “Bildiğiniz gibi 65 yaş sınırının sokağa çıkma yasağı var. Ben de bu kapsamda olduğum için evden çıkamıyorum. Malumunuz olduğu gibi evden parti işleri de yürütülemiyor. Yeni yönetimin bir an önce göreve gelmesini istiyoruz. Gençlerin önünü açmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı. 

Bakmadan Geçme