BAŞKAN ÇOBAN, ADD'Yİ YENİ YERİNDE ZİYARET ETTİ

İyi Parti İlçe Başkanı Fatih Çoban, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Atatürkçü Düşünce Derneği'ni yeni açılan yerinde ziyaret etti.

  • 828
BAŞKAN ÇOBAN, ADD'Yİ YENİ YERİNDE ZİYARET ETTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İyi Parti İlçe Başkanı Fatih Çoban, geçtiğimiz aylarda Bahriye Üçok Parkı’nda açılan Atatürkçü Düşünce Derneğini ziyaret etti. ADD’nin yeni yerinde olan bu ziyaret keyifli sohbet eşliğinde ilerledi. Ziyaretin sonunda ise İyi Parti Yönetim Kurulu tarafından, ADD Başkanı Nursel Türetken’e Atatürk imzalı pasta ikram edildi. 
Ziyaret hakkında konuşan İyi Parti İlçe Başkanı Fatih Çoban,’’ Yer değişikliğinden dolayı ziyaret edemediğimiz Atatürkçü Düşünce Derneği’ne bugün gelme fırsatımız oldu. Sayın Başkanıma bizlere göstermiş olduğu ilgi alaka için şükranlarımı sunuyorum. Atatürkçü Düşünce Derneği adı üstünde memleketi karanlıklardan aydınlığa çıkartacak Atatürkçü düşünce, duruş, yaşayış, bugün içinde bulunduğumuz zor günlerden bizleri aydınlık günlere çıkaracak kılavuzumuz olmalıdır. Türkiye zor zamanlardan geçiyor. Özgürlüklerin kısıtlandığı, hukukun üstünlüğü ilkesinin kaldırıldığı, üstünlerin hukukunun uygulandığı, laik olmayan eylemlerle süren, yakın zamanda gördüğümüz suç örgütlerinin açıklamalarına tanıklık ettiğimiz mafya iktidar yöneticileri sayesinde her gün skandallara imza atan bir ülke olduk. 85 milyon bu şekilde yaşamayı hak etmiyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş felsefesini anlamamız lazım. Gelecek nesillere aktarmamız lazım. Türkiye’yi acilen fabrika kuruluş ayarlarına döndürmemiz gerekiyor. Bugün çatısı altında bulunduğumuz bu dernek bizler için daha kıymetli. Bu vesileyle yeni yerleri hayırlı uğurlu olsun. Bize gösterilen ilgi için herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.
HEPİMİZ BİRLİK İÇİNDE VAR OLMALIYIZ
Ziyaretten dolayı teşekkürlerini belirten Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Nursel Türetken,’’ Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bugün Türkiye’nin bulunduğu durumdan ötürü birlik, beraberlik ve güç içerisinde Atatürk ilkelerine sahip çıkmalıyız. Artık öyle bir noktaya geldik ki görev başında olmalıyız. Sorumluluklarımızı bilip çalışmalarımıza devam etmeliyiz. Bugün anlamlı ve güzel bir gün. Çünkü siyasi partiler bizim için Türkiye’nin kaderinde rol oynayacak önemli kuruluşlar. Bu dernek bugün sesini çıkarabilen, sorunlarının üzerine gidebilen, konuşabilen derneklerden biri. Türkiye çapında örgütlenmiş güçlü bir dernek. Bu dernekte olup görev yapmaktan ben ve arkadaşlarım onur duyuyoruz. Ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Biz zaten komşuyduk. Eski bulunduğumuz yerde de güzel dostluklarımız oldu. Bugün de devam edeceğini umuyorum. 6 masa olayı Türkiye’nin kaderi. Benim görüşüme göre bu masanın asla dağılmaması lazım. Doğru kararlar ve doğru şekilde yürümesi lazım. Her partinin kendi görüşleri olabilir fakat Cumhuriyet denildiği zaman sen ben olayı yoktur beraberlik vardır. Hepimiz birlik içinde var olmalıyız’’ ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme