• Haberler
  • Güncel
  • Başkan Çıralı, FTSO üyelerinin sorun ve taleplerini ADM'ye iletti

Başkan Çıralı, FTSO üyelerinin sorun ve taleplerini ADM'ye iletti

ADM Elektik Dağıtım AŞ (EDAŞ) İlçe İşletme Yöneticisi Oğuzhan Çakır'ı ziyaret eden Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, son dönemde artan elektrik kesintileri nedeniyle yaşanan Oda üyelerinin ve kullanıcıların sorunları ve konuya ilişkin FTSO tarafından hazırlanan raporu iletti.

  • 378

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, 30 Temmuz Salı günü ADM Elektik Dağıtım A.Ş. (EDAŞ) İlçe İşletme Yöneticisi Oğuzhan Çakır’ı ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Osman Çıralı, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen FTSO’nun Sanayi, Ölüdeniz, Çalış, Göcek bölgesel toplantılarında da Oda üyelerinin dile getirdiği elektrik kesintileri ve faz yetersizliği nedeniyle yaşanan sorunları ve talepleri Oğuzhan Çakır’a aktardı. Geçen yıl yaz sezonunda başlayan, bu yıl yaz sezonunda da artarak devam eden elektrik kesintilerinin, turizm kenti olan Fethiye’de günlük yaşamı ve hayat kalitesini olumsuz etkilediğine dikkati çeken Başkan Çıralı, yaşanan olumsuzluklar nedeniyle turistlerin ve işletme sahiplerinin mağdur olduğunu dile getirdi. Çıralı, üye işletme sahiplerinin ve vatandaşların yaşadığı ve FTSO’ya ulaştırılan mağduriyetlerin ve çözüm önerilerinin yer aldığı raporu Çakır’a verdi. Oğuzhan Çakır da, Başkan Çıralı’ya ziyareti dolayısıyla teşekkür ederek, iletilen sorunların takipçisi olacağını söyledi.

Ziyaretin verimli geçtiğini belirten Osman Çıralı, “Üyelerimiz bir taraftan yüksek enflasyon ortamında artan maliyetlerle mücadele ederken, elektrik kesinti, faz düşüklüğü, bozulan elektrikli eşyalar, hatta zaman zaman yangın neden olan sorunlar nedeniyle mağduriyet yaşıyor. Giderek artan sorunlara bir an önce çözüm oluşturulması talebimizi birebir ilettik. Gerekli yatırımların yapılarak, sorunların çözümüne ilişkin tedbirlerin en kısa zamanda alınacağına inanıyorum.” diye konuştu
 

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme