• Haberler
  • Güncel
  • Başkan Çıralı, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını Kutladı

Başkan Çıralı, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını Kutladı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, 'İletişimin vazgeçilmez olduğu bilgi çağında görevini, gece-gündüz demeden özveriyle yerine getiren tüm basın emekçilerinin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutluyor görevlerinde başarılar diliyorum.' dedi. 

  • 290

FTSO Başkanı Osman Çıralı’nın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı şöyle: 

“Türk basınından sansürün kaldırılmasının 116. yıl dönümünü kutladığımız 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nda, bölgemizde görev yapan ve Fethiye ile Seydikemer’in sesini kamuoyuna duyuran tüm basın emekçilerine bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.

Güçlü bir yerel basına sahip Fethiye’de bölgemizin tanıtılması, sorunlarının dile getirilmesi ve çözüme kavuşturulması noktasında toplum adına önemli bir görevi yerine getiren basın emekçilerimizi, tarafsız, doğru ve özgür haberlerinden dolayı kutluyorum. 

İletişimin vazgeçilmez olduğu bilgi çağında görevini, tüm zorluklara rağmen gece-gündüz demeden özveriyle yerine getiren tüm basın emekçilerinin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.”
 

Başkan Çıralı, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını Kutladı

Bakmadan Geçme