Başkan Çiftçi ve yönetiminden SED Medya'ya ziyaret

AK Parti Fethiye Kadın Kolları Başkanı Ayşe Çiftçi beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte FRT TV, Gerçek Fethiye Gazetesi, Dost Gazetesi ve FRT FM'i bünyesinde bulunduran SED Medya'yı ziyaret ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

  • 1214
Başkan Çiftçi ve yönetiminden SED Medya'ya ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Fethiye Kadın Kolları Başkanı Ayşe Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri, SED Medya Sahibi Seda Köktener’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. SED Medya Genel Müdürü Sıdıka Kölemen’in de yer aldığı ziyaret sohbet havasında gerçekleşti. Ziyarette siyaset gündemi üzerinde istişare yapılırken, Çiftçi kadın kolları yönetimi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler de aktardı. 
AK Parti Fethiye Kadın Kolları Başkanı Ayşe Çiftçi açıklamasında, “Kadın kolları yönetimi olarak SED Medya’yı ziyaret ediyoruz. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Sohbet havasında geçen ziyarette ülke ve siyaset gündemi üzerinde istişarelerde bulunduk. Yaptığınız başarılı çalışmalardan dolayı kutluyoruz ve başarılarınızın devamını diliyoruz” ifadelerini kullandı. 

SED Medya Sahibi Seda Köktener, “Ziyaret için AK Parti Fethiye Kadın Kolları Başkanı Ayşe Çiftçi ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum. Güzel bir sohbet oldu. Siyaset gündemi hakkında fikir alışverişinde bulunduk” dedi. 

Bakmadan Geçme