Başkan Çağlar'dan SED Medya'ya ziyaret

Kilis Basın Cemiyeti Yönetim Kurulu başkanı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu üyesi Nezir Çağlar SED Medya sahibi Seda Köktener'i ziyaret ederek başarılar diledi.

  • 2473
Başkan Çağlar'dan SED Medya'ya ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kilis Basın Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu üyesi Nezir Çağlar FRT televizyonu, Gerçek Fethiye Gazetesi, Dost Gazetesi, FRT FM’i bünyesine katan SED Medya sahibi Seda Köktener’i ziyaret etti. Köktener Nezir Çağlar’a SED Medya hakkında bilgiler aktarırken, Çağlar’da başarılar diledi.
Kilis Basın Cemiyeti Yönetim Kurulu başkanı Nezir Çağlar ziyaret hakkında yaptığı açıklamada ‘Fethiye’ye ilk defa geldim. Seda bey davet etmişti. Fakat gelmek bugüne kısmetmiş. Biz Seda beyle 1 buçuk yıl önce Kilis’e Afrin operasyonunda yani Zeytin Dalı operasyonun da tanışmıştık. Dostluğumuz o günden bu yana devam ediyor. Fethiye güzel bir şehir.Yaz dönemi olmaması nedeniyle ben sakin bir şehir gördüm. Kafa dinleyebilecek bir şehir olarak gördüm. Kilis serhat, sınır ilimizdir. Şu an da resmi olarak 106 bin nüfusa sahip merkezi bulunan ve 300 bini aşan Suriye’liyi barındıran, misafir eden bir ilimizdir. Türkmen ilimizdir. Herhangi bir kötü unsur yoktur. Terör olayının yaşanmadığı füzeler olaylarına kadar Cumhuriyet tarihinde tek il Kilis’tir. Seda bey geldi füzeler döneminde gördü. Canlı Canlı o füzeleri kahvaltıda iken yaşadı.’ İfadelerini kullandı.

SED Medya sahibi Seda Köktener ise ‘Nezir bey Kilis Basın Cemiyeti Başkanımız. Aynı zamanda Türkiye gazeteciler konfederasyon üyesi. Kendisinin de söylediği gibi geçen sene Ocak ayıydı. Afrin harekatı için oraya bir seyahatte bulunmuştuk. Hem oradan canlı yayınlar yapmıştık. Kendileri bizleri orada çok iyi ağırlamışlardı. Sokaklar o zaman çok kötüydü. Ama orada bizim ilgimizi çeken bir durum olmuştu. Kendileri anlatmıştı. Neden buradasınız neden terk etmiyorsunuz demiştik. ‘Hayır, ne olursa olsun biz memleketimizde duracağız. Her türlü zorluğa karşı göğüs gereceğiz. O bizi baya duygulandırmıştı, gerçekten sokaklar çok kötüydü. Şimdi gayet düzdün güzel bir şehir. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz' diye konuştu.

Başkan Çağlar'dan SED Medya'ya ziyaret
Başkan Çağlar'dan SED Medya'ya ziyaret

Bakmadan Geçme