Başkan Alim Karaca'dan Önemli Mesajlar

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Ramazan Bayramı dolayısıyla Fethiyeli yurttaşlarımızın bayramını kutladı ve önemli mesajlar verdi.

  • 2372
Başkan Alim Karaca'dan Önemli Mesajlar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Öncelikle Fethiyeli yurttaşlarımın Ramazan bayramını kutluyorum. Sağlıklı, huzurlu ve bereketli bir bayram diliyorum. Ulusal ve inanç değerlerimiz bizi bir arada tutan değerlerdir. Bayramlarımız ortak sevinç günlerimizdir, varsa kırgınlıklarımızı, dargınlıklarımızı unuttuğumuz günlerdir. Bayramlarımızı çok önemsiyorum.Bir mübarek ramazan ayını daha geride bıraktık. Ramazan ayında yurttaşlarımın ibadetlerinin hayır dualarının kabul olmasını gönülden diliyorum.
Yaşadığımız bu küresel salgın yüzünden özellikle yaşlılarımız sokağa çıkamadı, bu yüzden Ramazanımızı arzuladığımız gibi geçiremediler. Çocuklarımız okullarına gidemediler, Bu süreç içinde  ben ve çalışma arkadaşlarım bu zor sağlık şartları içinde de olsa çalışma gayreti içinde olduk. Bütün Ramazan boyunca Fethiyeli yurttaşlarıma, özellikle hem ekonomik hem de fiziksel olarak yardıma muhtaç olan dostlarımızın yardımına koştuk ve hayırsever dostlara rehber olduk. Bu mübarek ayı bu yıl böyle uğurladık. Umuyor ve diliyorum ki, gelecek Ramazanlarımız hayal ettiğimiz gibi olacak” dedi.

Karaca bayram mesajına şu sözlerle devam etti, “Değerli yurttaşlarım, bildiğiniz gibi küresel salgın karşısında yurttaşlarımızın sağlığı çok daha önemliydi. Bu yüzden acilen salgınla mücadele planları yaptık. Dolayısıyla ülkemizde ve dünyanın her yerinde olduğu gibi biz de birçok çalışma programını olası daha büyük tehlikelere karşı ertelemek zorunda kaldık. Ancak çok dikkatli bir çalışma metodu ve titiz bir ekonomik program içinde Fethiye’mizi bu dünya salgını karşısında olağanüstü başarıyla savunduk. Bu konuda hem kurum olarak, hem de Fethiyeli yurttaşlarımızla fevkalade uyum içinde olduk. Bu konuda Başta Sayın Kaymakamımız olmak üzere tüm resmi ve sivil kurumlara ve elbette değerli yurttaşlarıma teşekkür ediyorum”

“Bu zor günlerde sizlerin sağlığını birinci plana alarak ertelemek zorunda kaldığımız projelerimizi de ivedilikle hayata geçirme gayreti içindeyiz. Nitekim Muğla Büyükşehir Belediyesiyle birlikte uzun süredir üzerinde çalıştığımız, Ovacık-Hisarönü kanalizasyon şebeke ve kolektör yapımı ile Fethiye 2. Etap arıtma tesisi projesi ve Ölüdeniz Belcekız içme suyu ve ENH yapım işinin, yaklaşık 120 milyon TL’lik maliyetiyle bu mübarek Ramazan’ın Fethiye’mize getirdiği bereket olarak görüyorum”

“Bu hizmet inancı ve uyum ahengi içinde, gelecek günlerin daha da bereketli olacağını Mübarek Ramazan Bayramının bir müjdesi olarak sizlerle paylaşmak istedim. Bayramlar inananların, sevenlerin kucaklaşma günüdür, Büyüklerimizi ziyaret edip el öptüğümüz, yakınlarımızı, dostlarımızı ve küçüklerimizi mutlu edip sevindirdiğimiz, kucaklaştığımız günlerdir. Bu günlerde doyasıya kucaklaşmıyor olsak ta, ben yüreklerimizin ve gönüllerimizin kucaklaştığını biliyorum. Bu duygularla, bütün yurttaşlarımın Ramazan Bayramını kutluyor, büyüklerimin ellerinden, tüm küçüklerimin gözlerinden öpüyorum. Her şey gönlünüzce olsun”
 

Bakmadan Geçme